Χαμογέλα και πάλι: Τα πρώτα backstage στιγμιότυπα με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της

Αυτό θα είναι το πλατό της νέας της εκπομπής στο MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και πάλι: Τα πρώτα backstage στιγμιότυπα με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της

Στο MEGA έχει μεταφερθεί και επίσημα πλέον η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της, αναλαμβάνοντας μια ολοκαίνουργια εκπομπή, με τίτλο Χαμογέλα Ξανά.

Η εν λόγω εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50.

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα. «Χαμογέλα και πάλι!» ανέφερε μέσα σε όλα ανακοίνωση του σταθμού.

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στα social media, είδαμε και το πρώτο βίντεο από τις ετοιμασίες της εκπκομπής, ενώ αποκαλύπτεται και το πλατό. Την ξενάγηση την ανέλαβαν τόσο η Σίσσυ όσο και ο Κωνσταντίνος.

Backstage υλικό από το Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου "έκλεψε" το πιο δυνατό χαρτί της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς θα φέρει πολλές αλλαγές αλλά και πολλά "φρέσκα" πρόσωπα τα οποία θα μπουν στην καθημερινότητά μας. Ένα πρόσωπο από τα πολλά τα οποία επέλεξαν στην νέα τηλεοπτική σεζόν να αλλάξουν στέγη είναι κι εκείνο το οποίο αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου αφού πρώτα αποχώρησε από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ο λόγος είναι για τον Φίλιππο Ιωάννου ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό στο Instagram ενώ ο ίδιος θα αναλάβει τα social media της Σίσσυς Χρηστίδου. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.