Παντρεύονται σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Βαφτίζουν σήμερα και την κόρη τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύονται σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Ξεχώριστη είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύεται σήμερα με θρησκευτικό γάμο ενώ πρόκειται να γίνει και η βάφτιση της μικρούλας τους.

Η τραγουδίστρια και ο αθλητής παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 και επιτέλους σήμερα θα ανεβούν και τα σκαλιά της εκκλησίας, που τόσο πολύ επιθυμούσαν.

Το απόγευμα συγκεκριμένα το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.

Παντρεύονται σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Αυτό είναι το προσκλητήριο για την γαμοβάφτιση της Ελένης Χατζίδου

Το ζευγάρι που είχε αναβάλει το μυστήριο λόγω της πανδημίας για τον κορωνοϊό την περασμένη χρονιά, θα ανέβει το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησία και θα βαφτίσει την κόρη του. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα.

Εξασφαλίσαμε το προσκλητήριο από το διπλό μυστήριο (γάμο και βάφτιση) που θα γίνει το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων». Το ζευγάρι μετά την αναβολή του γάμου και της βάφτισης της κόρης του επαναπρογραμμάτισε τα δυο μυστήρια και είναι έτοιμο για την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τη μεγάλη μέρα και έχει ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη για τους καλεσμένους του. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που έχουν συμμετάσχει στο J2US ηχογράφησαν ένα τραγούδι με τίτλο «Η δική μας πρεμιέρα» σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού που θα τραγουδήσουν μαζί στη γαμήλια δεξίωση.

Δείτε το προσκλητήριο εδώ.

Τόσα χρόνια διαφοράς έχει το ζευγάρι

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό και μέσα σε όλα αποκάλυψαν πόσα χρόνια διαφορά έχουν.

Το ζευγάρι που έχει στα πλάνα του να παντρευτεί αναφέρθηκε αρχικά στο πως επηρέασε ο ερχομός της κόρης τους την μεταξύ τους σχέση: “Εμένα το παιδί μου άλλαξε πολλά πράγματα. Ένιωσα πράγματα περίεργα που δεν τα είχε ξανανιώσει.

Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…» είπε ο Ετεοκλής.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Αμέσως μετά η Ελένη πήρε τον λόγο και είπε: «Είμαστε εξαιρετικά.. Δέκα χρόνια τον περνάω, τι νομίζεις, ξέρω τι κάνω.. Προσέχω, κοιμάμαι καλά, με την μικρή ασχολούμαι πιο πολύ, θα ξυπνήσω αν κλάψει»

Ο Ετεοκλής είπε για τη διαφορά ηλικίας: «Με περνάνε εμένα για μεγαλύτερο. Εγώ κάνω πολύ λιγότερα από την Ελένη και είμαι κατάκοπος, εκείνη κάνει τα πάντα και έχει ενέργεια να κάνει άλλα τόσα».