Το παραδέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη - «Είμαι ερωτευμένος»

Η εξομολόγηση λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την influencer

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το παραδέχθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη - «Είμαι ερωτευμένος»

Δηλώσεις στην εφημερίδα Real έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη. Το αγαπημένο ζευγάρι παραδέχθηκε πως είναι μαζί μετά από φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, πριν από λίγο καιρό με μία κοινή φωτογραφία στα social media.

Το μοντέλο και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την influencer και ανακοίνωσε πως οι δυο τους περνούν πολύ καλά, έτσι δε θέλει να λέει μεγάλα λόγια για αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Η δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

«Είμαι ερωτευμένος, είμαστε ερωτευμένοι, είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πλατειάζω γιατί στο παρελθόν δεν μου βγήκε σε καλό… Για να συνεχίσω να είμαι καλά, πρέπει να σταματήσω να μιλάω», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.

Το προηγούμενο διάστημα, το ζευγάρι ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, απολαμβάνοντας τον έρωτά του, αλλά και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Αλεξάνδρου Τούνη σχέση

Δημόσια εξομολόγηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν και επίσημα πως βρίσκονται σε σχέση, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πραγματικά αχώριστοι. Το ζευγάρι όχι μόνο κάνει κοινές αναρτήσεις αλλά οι δυο τους έχουν προχωρήσει πλέον και στις δημόσιες εξομολογήσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κάτω από την οποία δε δίστασε να πει στην αγαπημένη του πως του έχει πάρει το μυαλό.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δε διστάζουν να το δείξουν αν και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Βάλε κόμματα θα πάθω νευρικό κλονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη κάτω από την ανάρτηση του αγαπημένου της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του, της απάντησε: «Που μυαλό για κόμματα, μου το χεις πάρει εσύ».

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση