Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ για τον ερχομό του γιου του

«Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ για τον ερχομό του γιου του

Δηλώσεις στην εφημερίδα Real έκανε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του. Πριν από μερικές μέρες, η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως από τη στιγμή που αντίκρυσε τον γιο του ένιωσε μία τεράστια ευτυχία, ενώ μίλησε και για το όνομα που θα πάρει ο μικρός του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ για τον γιο του

«Νιώθω υπέροχα. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να κάνεις το βήμα αυτό με μεγάλη χαρά.

Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία!», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο: «Θα τον ονομάσουμε Ιάσωνα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε με τη Βαλεντίνη επειδή μας αρέσει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Σόμμερ γιος

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη μετά τον γάμο τους

Ο Κώστας Σόμμερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν από μερικές μέρες, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Οι δυο τους, χωρίς να μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους, μίλησαν στην κάμερα του Love it, για την απόφασή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

«Πατέρας θα γίνω παντρεύτηκα όλα μαζί, ευτυχώς δεν μου ζήταγε κάτι να φάει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα bachelor πάρτι γιατί έχω κάνει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη σχολίασε: «Δεν ξέρω πώς τον έπεισα να παντρευτούμε δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μαγικά μου. Μπορεί και τώρα να γεννήσω, δεν ξέρω αν είσαι ποτέ έτοιμος, αγοράκι είναι να διαιωνίσουμε το είδος. Δεν πιστεύει και κανένας ότι παντρεύτηκε ο Κώστας».