Στιγμές ευτυχίας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η τρυφερή ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μιας και πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι δείχνει να έχει άριστες σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό ενώ μάλιστα η παρουσιάστρια παρακολούθησε μία συναυλία του πριν κάποιες μέρες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να αφήσει πίσω του τον χωρισμό. Έτσι, ξεκίνησε και πάλι τις συναυλίες με την αγαπημένη του συνεργάτιδα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Μάλιστα οι δυο τους έκαναν ένα live στη Θεσσαλονίκη και ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για την τεράστια ανταπόκριση που είχε.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

«Θεσσαλονίκη σε ευχαριστούμε για την υπέροχη και συγκινητική βραδυά στο θέατρο Γης. Εύχομαστε να είστε πάντα υγιείς και αισιόδοξοι!Στο επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» έγραφε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι από κοινού αποφάσισε να προχωρήσει σε ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή του, με τους ίδιους ωστόσο, να κρατούν καλές σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της σχέσης τους. Πάντα θα τους ενώνει η αγάπη και η αδυναμία που έχουν στα κατοικίδια τους.

Μετά από περίπου ένα μήνα από την ανακοίνωση του χωρισμού, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, παρέα με τους φίλους της, θέλοντας να γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού Ευγενίας Σαμαρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν. Να σημειώσουμε πως πρόσφατη από την άλλη.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη