Ποια Άννα Μαρία; Αυτή ήταν η σύντροφος του Mad Clip λίγο πριν σκοτωθεί

Κοινή φωτογραφία τους στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Άννα Μαρία; Αυτή ήταν η σύντροφος του Mad Clip λίγο πριν σκοτωθεί

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη γυναίκα που βρισκόταν στο πλευρό του Mad Clip. Ο αδικοχαμένος τράπερ βρισκόταν για 4 χρόνια σε σχέση με την Αρετή, τον μεγάλο του έρωτα, με την οποία ωστόσο χώρισε λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Οι φήμες τον ήθελαν να έχει προχωρήσει τη ζωή του και να βρίσκεται σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Οι φήμες αυτές έγιναν όλο και πιο έντονες μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να φιλιούνται.

Όλα όμως ανατράπηκαν, όταν η πραγματική σύντροφος του Mad Clip ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.

Αυτή ήταν η τελευταία σύντροφος του Mad Clip

Ο λόγος για την Κατερίνα Ψύχου, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι μία πραγματική καλλονή.

«Καλό Παράδεισο αγάπη μου. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε λίγο μετά τον θάνατο του τράπερ, την οποία βέβαια κατέβασε μετά από λίγες ώρες για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Mad Clip σύντροφος

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου για τον χαμό του Mad Clip

Στην πρώτη της ανάρτηση για τον χαμό του Mad Clip προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η φημολογούμενη σύντροφος του σπαράζει με το μήνυμα της.

Ο γνωστός τράπερ βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης σε έναν γάμο ενός συναδέλφου του, στην λήξη του οποίου πήρε το αμάξι του κατευθυνόμενος προς το σπίτι του. Ο ίδιος όμως κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ελέγχου και να χάσει την ζωή του.

Πολλοί είναι αυτοί που τον αποχαιρέτησαν δημόσια, ανάμεσα τους και η νικήτρια του GNTM, με την οποία φημολογούνταν πως εδώ και λίγο καιρό διατηρούσαν σχέση.

Η Άννα Μαρία συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Rip MAD. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, να προσέχετε πολύ».

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου για τον χαμό του Mad Clip