Βίκυ Σταυροπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για την πρεμιέρα της κόρης της, Δανάης

«Είσαι μια σταγόνα χαράς σε έναν ωκεανό λύπης»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Σταυροπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για την πρεμιέρα της κόρης της, Δανάης

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, που κάνει πρεμιέρα αύριο το πρωί, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η γνωστή ηθοποιός σαν περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί καλή σεζόν, με τα λόγια της να συγκινούν. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου για την πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα

«Το Δανναάκι μας Μπαρκάρει αύριο Δευτέρα στις 10.45 μαζί με υπέροχους συνταξιδιώτες, και εγώ ως περήφανη μητέρα δράττομαι της ευκαιρίας να της ευχηθώ να είναι καλοτάξιδη!

Ξεκινώντας σε αχαρτογράφητα νερά με μια βαρκούλα απο τα ρηχά ,υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κολλήσεις σε λάσπες , να φας τα απόνερα μεγάλων πλοίων γραμμής, να μπερδευτείς σε δίχτυα που ρίχνουν ψαράδες εκεί που απαγορεύεται, να πέσεις σε βράχια , να συναντήσεις φουρτούνες, σκυλόψαρα, τοξικά απόβλητα και άλλα πολλά...

Όταν όμως είσαι φύση ταξιδιάρα ψυχή, κι έχεις στις αποσκευές σου αλήθεια, καλοσύνη, την φρεσκάδα και την ορμή της νεότητάς σου, βρίσκεις δύναμη να τραβήξεις κουπί και να βγεις σε αμόλυντα καθάρια καταγάλανα νερά!
Εύχομαι λοιπόν και φέτος να είσαι για όλους εμάς «μια σταγόνα χαράς σε έναν ωκεανό λύπης!❤️».

Λίγο αργότερα, η Δανάη έκανε repost την εν λόγω ανάρτηση, συνοδεύοντας την με μια εξίσου τρυφερή αφιέρωση. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου. Έχετε ακούσει πιο ωραία λέξη στον κόσμο; Η μαμά μου που πάντα τα ξέρει όλα χωρίς να της πω τίποτα».

Βίκυ Σταυροπούλου η συγκινητική ανάρτηση για την πρεμιέρα της Δανάης

Η ανακοίνωση του Mega για το Πάμε Δανάη

Το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει ανανεωμένο από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 10:50, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο MEGA.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με την ίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.

Η εκπομπή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις: πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν, συνεντεύξεις, αστεία βίντεο, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν και οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα, στο «Πάμε Δανάη!» θα δείτε πλούσιο υλικό και αποκλειστικές πληροφορίες από τις νέες, πολυαναμενόμενες σειρές του MEGA.

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα - τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:50 τα πρωινά μας θα είναι γεμάτα χιούμορ και χαμόγελα. Γι’ αυτό… «Πάμε Δανάη!».

«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:50 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 10:50 ΣΤΟ MEGA.

Πάμε Δανάη Mega