Η Έλενα Παπαρίζου "σφάζει" με το γάντι τον Mad Clip: "Αν έχουμε λεφτά για ποτό έχουμε και για..."

"Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Παπαρίζου

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα - που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 6/9 - βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο, στην συναυλία που έδωσαν η Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δυο τραγουδίστριες μεταξύ άλλων σχολίασαν και το θλιβερό συμβάν με τον χαμό του τράπερ Mad Clip με την δεύτερη να... πετάει μια κάπως "τσιμπημένη", θα έλεγε κανείς ατάκα, χωρίς ίχνος ωστόσο κακίας.

«Έτυχε να είμαστε και οι δύο στον ίδιο γάμο. Μου έλεγε τα σχέδια του για το μαγαζί… Πολύ πολύ λυπάμαι για αυτό. Νομίζω και ο ίδιος θα ήθελε να δοθεί αυτό το μήνυμα. Να προσέχετε όλοι όταν πίνετε και να μην οδηγάτε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στον γάμο που είχε δώσει το παρών ο Mad Clip.

«Αν έχουμε λεφτά να πίνουμε θα πρέπει να έχουμε λεφτά να παίρνουμε και ένα ταξί» τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Σήμερα η κηδεία του Mad Clip

Ανείπωτη θλίψη στον χώρο της μουσικής σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

🙏

Posted by Panik Records on Saturday, September 4, 2021