Πρεμιέρα Πρωινού: Με τέρμα κολλητό φόρεμα η Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα

Πιο λαμπερή από ποτέ μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα Πρωινού: Με τέρμα κολλητό φόρεμα η Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα

Η εκπομπή Πρωινό, επέστρεψε την Δευτέρα 6/9 στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΑΝΤ1, έχοντας στο τιμόνι, όπως πάντα, την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Η ομάδα τους, βέβαια, φέτος είναι εντελώς διαφορετική αφού στο πλευρό του βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και κλασικά η Λίτσα Πατέρα.

Η Φαίη Σκορδά καλησπέρισε τους τηλεθεατές στο πλευρό του πρώην συζύγου της που... φέρεται να είναι και νυν, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Το φόρεμά της, μαύρο, floral και τέρμα κολλητό αγκάλιασε τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της αλλά... επειδή τα λόγια λένε είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δείτε την στο παρακάτω βίντεο!

Καλημέρισαν το κοινό Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Δεν παίρνει γραμμάριο εδώ και χρόνια η Φαίη Σκορδά - Αυτά είναι τα μυστικά της

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YOU, η Φαίη μπορεί να έχει τις πιο υπέροχες αναλογίες της ελληνικής showbiz, το καταφέρνει όμως τηρώντας κάποιους απαράβατους κανόνες.

Ένας από αυτούς: «Να έχεις ένα πλούσιο και σωστό πρωινό ώστε να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να κάνει καύσεις για αρκετή ώρα - δημητριακά με άπαχο γάλα, ψωμί ολικής άλεσης με μαρμελάδα ή μία κουταλιά φυστικοβούτυρο, βραστά αυγά, είναι λίγες από τις προτάσεις μου», έχει πει η ίδια.

Αυτά είναι τα 4+1 diet tips της για τέλειο σώμα!

  1. Αντικατέστησε τις επεξεργασμένες τροφές με "καθαρές" δηλαδή ανεπεξέργαστες φυσικές τροφές. Πες "ναι" στο αλεύρι ολικής άλεσης, "ναι" στη βρώμη, "ναι" στο μέλι, βγάλε από τη διατροφή σου τη λευκή ζάχαρη και το λευκό αλεύρι. Αυτή είναι μια πολύ καλή αρχή.
  2. Αντί για κρέμα γάλακτος χρησιμοποίησε γιαούρτι στις διάφορες συνταγές σου αλλά και στις σάλτσες σου, επιλέγοντας κάποιο με χαμηλά λιπαρά (2% είναι ιδανική επιλογή)
  3. Βάλε υγιεινά ντρέσινγκ στις σαλάτες (αγνό παρθένο ελαιόλαδο πάντα με μέτρο, λεμόνι, ξύδι) και πες "όχι" σε κρουτόν και μαγιονέζες.
  4. Ψήσε, βράσε, σώταρε αλλά μην τηγανίζεις. Τα τηγανητά φαγητά δεν είναι καθόλου υγιεινά. Και έχουν περισσότερες θερμίδες.
  5. Πες "όχι" στα αναψυκτικά και προτίμησε τον καφέ και το τσάι σου σκέτα για να γλιτώσεις τις περιττές θερμίδες