Εξελίξεις με τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην τελική ευθεία οι έρευνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι έρευνες για τις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη που κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης και είχαν ανάμεσα τους και ένα επεισόδιο. Όλες τις εξελίξεις μετέφερε η δικαστική ρεπόρτερ Βάσω Παλαιού στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, αυτή την περίοδο η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του δικαστικού συμβουλίου. Η ανάκριση έχει ολοκληρωθεί και για τις δυο υποθέσεις και αναμένεται η Έκθεση Βουλεύματος για το αν θα παραπεμφθούν σε δίκη και για ποιες κατηγορίες.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται εντός των επόμενων μηνών και από την έκδοση του βουλεύματος εντός 2-3 μηνών ξεκινάει η δίκη.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για Λιγνάδη - Φιλιππίδη

«Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, παραλληλίζοντας αυτή την απώλεια από το θέατρο, με την απώλεια των Φιλιππίδη - Λιγνάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο το πένθος για τον θάνατο του συναδέλφου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του.

«Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππιδηδες είναι απώλεια για το θέατρο! Οι Τριανταφυλλόπουλοι είναι», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.