Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες δηλώσεις

Ξετρελαμένος με τον μικρό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες δηλώσεις

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (6/9) ο Κώστας Σόμμερ κατά το εξιτήριο που πήρε η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο τους.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το απόγευμα της Πέμπτης(2/9) και σήμερα επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ για τη γέννηση του γιου του

«Έχουμε πάρει τις πρώτες οδηγίες για το σπίτι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, σου φαίνεται ασήμαντο. Τελικά κάναμε καισαρική, οπότε δεν ήμουν στον τοκετό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβα πολλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη, είπε: «Έχεις αυτό το άγχος, θες να πάνε όλα καλά. Ήμαστε τυχεροί, είναι υγιέστατο το παιδί. Νομίζω ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά κάθε γονέας τα ίδια λέει. Και η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Έχει ήδη θηλάσει, και όλα πήγαν καλά».

«Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία»

Δηλώσεις στην εφημερίδα Real έκανε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του. Πριν από μερικές μέρες, η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο Κώστας Σόμμερ εξήγησε πως από τη στιγμή που αντίκρυσε τον γιο του ένιωσε μία τεράστια ευτυχία, ενώ μίλησε και για το όνομα που θα πάρει ο μικρός του.

«Νιώθω υπέροχα. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, να δημιουργείς τη δική σου οικογένεια και είσαι γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, μπορείς να κάνεις το βήμα αυτό με μεγάλη χαρά.

Ο γιος μας ήρθε στη ζωή για να μας δώσει τη μεγαλύτερη ευτυχία!», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο: «Θα τον ονομάσουμε Ιάσωνα. Είναι ένα όνομα που δεν το έχει κανείς στην οικογένεια, το επιλέξαμε με τη Βαλεντίνη επειδή μας αρέσει πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Κώστας Σόμμερ γιος