Η δημόσια έκκληση για την κηδεία του Mad Clip

Η ανάρτηση που κυκλοφορεί στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση για την κηδεία του Mad Clip

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές πενθούν τον τράπερ, με την πρώην σύντροφό του ειδικά να είναι τραγικά ψυχολογικά και να μην τρώει ούτε και να κοιμάται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια δημόσια έκκληση που έχει γίνει από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους!

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση για την κηδεία του Mad Clip

Λίγο πριν την κηδεία του Mad Clip, ο Mente Fuerte έκανε έκκληση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram σε όλους, να δείξουν σεβασμό στην οικογένεια του τράπερ.

«Σήμερα ας δείξουμε σεβασμό όλοι στην οικογένεια. Φίλοι και θαυμαστές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια έκκληση για την κηδεία του Mad Clip

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip - "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

Λίγο πριν την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 6/9, ο παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: