Εξελίξεις με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της περσινής σεζόν, το 5x5 επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή στο τιμόνι του. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής είναι έτοιμος να κάνει την πρεμιέρα του, την επόμενη Δευτέρα (13/5).

Ο Μάρκος Σεφερλής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και πριν από λίγο κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής και το «5Χ5» επιστρέφουν τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 17:45! Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση στην ερώτηση: «Πού μπορείτε να περάσετε ανεπανάληπτα και να διεκδικήσετε μέχρι και 15.000 ευρώ;» Και οι 100 μας απάντησαν!».

Κάθε απόγευμα, δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μία, μαντεύουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια οικογένεια έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Μάρκος Σεφερλής ΑΝΤ1

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τι απάντησε η κοινή γνώμη, γιατί πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται πάντα η πιο απίστευτη απάντηση!

Ο Μάρκος Σεφερλής ανυπομονεί να υποδεχτεί και τη νέα σεζόν όλες τις οικογένειες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ!

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Project Manager / Αρχισυντάκτρια: Αντιγόνη Λουκανίδη
  • Σκηνοθέτης: Κώστας Υφαντής
  • Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας
  • Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Πέτρος Παπουτσάκης
  • «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17:45

«Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ. Μέσα σε όλα, ο ίδιος αποκάλυψε την σκληρή επιτροπή πο έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε πως πλέον δεν ασχολείται με τον πόλεμο που του κάνουν και αφήνει τους ανθρώπους που τον κατακρίνουν να «ακουστούν» για τα πράγματα που καταφέρνουν οι ίδιοι.

«Είναι πολλοί που νομίζουν ότι έχουν φτάσει κάπου και δεν έχει γίνει. Είναι υποκειμενικό. Απλά αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί σαν ηθοποιός, έχει απήχηση κι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δεν φθίνει. Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά.

Εγώ ξυπνάω το πρωί και κοιτάω τι θα κάνω εγώ. Άλλοι ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν. Θυμώνω μερικές φορές γιατί αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή είναι πράγματα συκοφαντικά. Δεν σου αρέσει; Δεν τον παρακολουθείς, δεν τον βλέπεις τι κάνει αλλά δεν προσπαθείς να στρέψεις μια μεγάλη μερίδα του κοινού εναντίον του. Τώρα τους αφήνω να ακουστεί το όνομά τους με δικά τους πράγματα, όμως δεν ακούγεται».