Ιωάννα Μαλέσκου: "Έσπασε" τη σιωπή της μετά τις κατηγορίες πως έχει κάνει πλαστική

«Άκουσα πολλά. Ότι το πρόσωπο έχει αλλάξει, ότι έχω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου:

Την σιωπή της "έσπασε" η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τις κατηγορίες που άκουσε από τα social media, πως έχει κάνει πλαστική για την πρεμιέρα της εκπομπής της και το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπο της, αλλά στα... μαλλιά της, αφού έκοψε αφέλειες και της έχουν αλλάξει εντελώς το πρόσωπο.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις πλαστικές

«Ήθελα πολύ να κάνω μια αλλαγή κι να αποκτήσω ένα look, που να είναι passe-partout. Κάναμε αφέλειες, που είναι και φράντζα και κουρτινάκια. Γενικά ζητάω πολλά. Άκουσα πολλά. Ότι το πρόσωπο έχει αλλάξει, ότι έχω κάνω επεμβάσεις, ότι η μύτη μου δείχνει πιο μεγάλη, ότι μαλάκωσε το πρόσωπό μου. Δεν άλλαξα κάτι στο πρόσωπό μου, άλλαξα τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κατηγορήθηκα πάρα πολύ για τον Χεζόνια! Τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, που φημολογούνται ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Ενώ σχετικά με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να φύγει από τον Παναθηναικό, δήλωσε: «Δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι.

Μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου επειδή κάποιοι μου το χρεώνουν ως ψεγάδι».