Νάνσυ Αντωνίου: Με λαμέ φόρεμα στο πλευρό του Αρναούτογλου που έγινε κουμπάρος

Φωτογραφία από το τον γάμο του Παναγή Τζωρτζάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάνσυ Αντωνίου: Με λαμέ φόρεμα στο πλευρό του Αρναούτογλου που έγινε κουμπάρος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Παναγής Τζωρτάτος με την αγαπημένη του, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από το Pop Up, ενώ βάφτισαν και το παιδάκι τους. Κουμπάρος τους έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. , ο οποίος στο πλευρό του είχε την αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο, με τον παρουσιαστή μάλιστα, να κάνει και δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός.

Όσον αφορά το look της Νάνσυς Αντωνίου, η δημοσιογράφος επέλεξε να φορέσει ένα λαμέ φόρεμα σε μίντι μήκος που είχε ανοιχτό μπούστο.

Φωτογραφία της Νάνσυς Αντωνίου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου από το γάμο

Με λαμέ φόρεμα στο πλευρό του Αρναούτογλου που έγινε κουμπάρος η Νάνσυ Αντωνίου

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου από το γάμο

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Δευτέρας 6/9 στην εκπομπή Πρωινό, λίγες ημέρες μετά το θρήνο που έζησε. Η παρουσιαστής αναφέρθηκε στην άγνωστη "μάχη" που έδωσε με την ψυχολογία του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε ψυχίατρο.

«Αυτό που κάνει η Ελένη Μενεγάκη τώρα το έκανα εγώ το 2008. Διέκοψα το συμβόλαιο μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Έτσι μετά πήγα κι έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, έκατσα στο σπίτι μου ένα χρόνο. Έγραψα ένα βιβλίο, δεν ήμουν καλά.

Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή. Χρειάστηκε να μπω σε μια τέτοια διαδικασία… να είμαι καλά, να ξαναβρώ τα νώτα μου. Προτείνω πραγματικά στον κόσμο αν έχει τέτοια θέματα, να μη φοβηθεί, να πάει», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.