Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο με το νεογέννητο

Φουλ ευτυχισμένο το ζευγάρι

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο με το νεογέννητο
News 06.09.2021 16:00
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από λίγες ημέρες η Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα τους με τον Κώστα Σόμμερ. Μπορεί πέρσι να πέρασαν μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έχασαν το παιδάκι τους πριν γεννηθεί, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και πλέον είναι φουλ ευτυχισμένοι.

«Έχουμε πάρει τις πρώτες οδηγίες για το σπίτι. Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, σου φαίνεται ασήμαντο. Τελικά κάναμε καισαρική, οπότε δεν ήμουν στον τοκετό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν κατάλαβα πολλά», είπε ο ηθοποιός στις πρώτες του δηλώσεις. «Έχεις αυτό το άγχος, θες να πάνε όλα καλά. Ήμαστε τυχεροί, είναι υγιέστατο το παιδί. Νομίζω ότι μοιάζει σε εμένα, αλλά κάθε γονέας τα ίδια λέει. Και η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Έχει ήδη θηλάσει, και όλα πήγαν καλά», συνέχισε.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο για Παπαδάκη - Σόμμερ

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας 6/9 από το μαιευτήριο και με τον μπέμπη τους μπόρεσαν να πάνε στο σπίτι τους για να ξεκινήσει η πιο όμορφη περίοδος στη σχέση και το γάμο τους.

Το ζευγάρι με το που έλαβε το εξιτήριο, πόζαρε έξω από το μαιευτήριο με τους γιατρούς, αλλά και το νεογέννητο μωράκι τους στο καλαθάκι του.

Βαλεντίνη Παπαδάκη και Κώστας Σόμμερ, έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και πλήρεις με το μωράκι τους να τους γεμίζει αγάπη!

Κώστας Σόμμερ  Βαλεντίνη Παπαδάκη φωτογραφίες με το νεογέννητο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ με το νεογέννητο παιδί του

Share