Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Baby boom! Γέννησε η Όλγα Κεφαλλογιάνη

Να σας ζήσει!

Baby boom! Γέννησε η Όλγα Κεφαλλογιάνη
News 06.09.2021 17:59
Από Ίρις Βίλα

Για πρώτη φορά έγινε μητέρα η Όλγα Κεφαλογιάννη και όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στον κόσμο έφερε δυο δίδυμα αγγελούδια καρποί του έρωτά της με τον Μίνωα Μάτσα. (Δείτε εδώ για πρώτη φορά αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους)

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η γνωστή πολιτικός γέννησε δυο υγιέστατα παιδάκια, το ένα είναι αγοράκι και το άλλο κοριτσάκι. Μάλιστα σήμερα είναι διπλή η χαρά στο σπίτι τους καθώς ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, έχει τα γενέθλιά του.

Ο ίδιος όπως φαίνεται έχει λάβει το ομορφότερο δώρο της ζωής του μιας και η συγκεκριμένη ημέρα θα του μείνει αξέχαστη για πάντα, αφού τα παιδάκια του ολοκλήρωσαν την ευτυχία της οικογένειάς τους.

Λίγα λόγια για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1975 στην Αθήνα και είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του πρώην βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της δικηγόρου Ελένης Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του πατέρα της κατάγεται από την ομώνυμη οικογένεια των Ανωγείων Ρεθύμνης με σημαντική δράση κατά τις Κρητικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την Εθνική Αντίσταση καθώς και με πολύχρονη παρουσία στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και είναι πρώτη εξαδέλφη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Από τη μητέρα της κατάγεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Βαρδινογιάννη και είναι ανηψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Σπουδές και επαγγελματική πορεία

Αποφοίτησε το 1992 από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έπειτα πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πρώτα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Βασιλικό Κολλέγιο (King's College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (1998) και αργότερα στις Διεθνείς Σχέσεις στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης (2006). Εκτός από την μητρική της ελληνική, γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999. Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Νέας Υόρκης και στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ διετέλεσε για μια διετία ειδική συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή σε νομικά θέματ . Το 2004 προέβη στην ίδρυση του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Ρεθύμνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε η Όλγα Κεφαλογιάννη - «Πρέπει να εξεταστεί το θέμα παραγραφής της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων»

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: «Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής»

Share