Top Chef: Οι πρώτες ομάδες του διαγωνισμού μόλις δημιουργήθηκαν

Καθορίστηκαν από τώρα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Top Chef: Οι πρώτες ομάδες του διαγωνισμού μόλις δημιουργήθηκαν

Το «Top Chef» φαίνεται πως έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς από εχθές κιόλας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Έτσι, οι τρεις κριτές έπρεπε να ξεχωρίσουν τα τρία πιάτα τα οποία κέρδισαν όχι μόνο στην τελική εμφάνιση αλλά και στην γεύση.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν της, του Νικόλα Χωματά και της Μαρίνας Χρονά. Οι τρεις παίκτες είχαν έτσι το προνόμιο να επιλέξουν τα χρώματα της ομάδας τους προκειμένου να διαλέξουν τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα τους.

Στην ομάδα της Ειρήνης με το πράσινο χρώμα θα είναι: ο Δημήτρης Τσίκιλης, η Αγάπη Μιχελή, ο Χρήστος Γκιόλα κι ο Καλλίνικος Τουλούπας. Από την άλλη, στην ομάδα του Νικόλα με το μπλε χρώμα θα είναι: ο Στάθης Χρηστίδης, η Βάγια Σταυρακάκη, ο Σάκης Αθανασιάδης κι ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Και τέλος, στην ομάδα της Μαρίνας με το πορτοκαλί χρώμα: ο Λευτέρης Δασκαλάκης, ο Βαγγέλης Μορφινός, ο Κάρολος Μιχαηλίδης κι ο Σωτήρης Βασιλείου. Πάντως οι δοκιμασίες φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον, ποια ομάδα θα έχει άραγε τις περισσότερες επιτυχίες στο μαγειρικό παιχνίδι; Δείτε επίσης τα "αιχμηρά" σχόλια των χρηστών του Twitter για το Top Chef.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το «Top Chef»

Τηλεθέαση 5/9: Έκανε πρεμιέρα εχθές στον ΣΚΑΙ κι έφτασε μόνο το 10,5%

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 5/9 η νέα μαγειρική εκπομπή του ΣΚΑΙ, Top Chef, και με βάση τα όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB το κοινό δεν ήταν τόσο συντονισμένο να... το δει.

ΣΚΑΙ νούμερα τηλεθέασης πρεμιέρα top chef

Συγκεκριμένα, η μαγειρική εκπομπή κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό μόλις το 10,5% ενώ σε τέταρτα τσούλησε κάπως έτσι: 10,8-11,1-12-9,9-12,1-7,8-11,4-9.

Να σημειωθεί πως απέναντί του είχε ένα πολύ δυνατό project που δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς που έφτασε το 17.1% και σε τέταρτα πήγε: 16,6-17,8-18,4-18,4-13,7-17,9-18,3.