Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκάλυψε τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευαγγελία Συριοπούλου: Αποκάλυψε τα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» όπου μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την εγκυμοσύνη της καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και πρόκειται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν μαζί, ήταν βράδυ είχα γυρίσει από το γύρισμα και επειδή εγώ είμαι λίγο σταθερή στον κύκλο μου είχα νιώσει το ένστικτο ότι κάτι έγινε. Οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο, πήραμε τεστ γιατί δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Βγήκε θετικό και πάθαμε σοκ, κοιταζόμασταν στα μάτια, λέγαμε τώρα συμβαίνει; Όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Στο «Έλα στη Θέση μου» ήμουν μέχρι τον τέταρτο μήνα. Το είχα πει στα παιδιά, το γνώριζαν όλοι. Ήθελα να νιώθω μια ασφάλεια. Το κράτησαν μυστικό. Έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, απλά πεινάω. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 15 κιλά. Τους πρώτους μήνες είχα σοκ ευθύνης. Ο Στράτος με ηρέμησε…» .

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Ευαγγελία Συριοπούλου: Με μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης - Τρισευτυχισμένη λίγο πριν γίνει μαμά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευαγγελία Συριοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της αγαπημένης ηθοποιού. Η Ευαγγελία Συριοπούλου βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και δε θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

«Δεν θέλει φίλτρα η ευτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.