Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Πάρις Κασιδόκωστας; Οι δηλώσεις της Τάμτα

Η αναφορά στην φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά μπαμπάς ο Πάρις Κασιδόκωστας; Οι δηλώσεις της Τάμτα

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και... αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα κάνουν πολύ σπάνια κοινές εμφανίσεις αλλά όποιος τους δει μαζί έχει να λέει μόνο για το πόσο ερωτευμένοι δείχνουν μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας.

Το τελευταίο διάστημα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος και να αποκτά το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Τάμτα με την Έλενα Παπαρίζου στο Βεάκειο θέατρο, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί απάντησε στην ερώτηση που αφορούσε την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Η απάντηση της Τάμτα για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη

«Όχι, δεν είμαι έγκυος. Βλέπετε πουθενά καμιά κοιλίτσα;» τόνισε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” η Τάμτα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Τάμτα έχει αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία σήμερα είναι 25 ετών.

Η προσωπική ζωή της Τάμτα

Τον Απρίλιο του 1995, σε ηλικία 14 ετών, παντρεύτηκε με έναν επίσης Γεωργιανό και λίγο αργότερα (στις 10 Νοεμβρίου 1995), γεννήθηκε η κόρη τους, Άννυ. Ο γάμος τους κράτησε έξι χρόνια.

Από το 2004 μέχρι το 2010 είχε δεσμό με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα, έχει σχέση με τον επιχειρηματία & παραγωγό Πάρη Κασιδόκωστα.