Αλέξης Παππάς: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του νέου Bachelor

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνον λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του νέου Bachelor

Σε λίγες ώρες, το The Bachelor 2 ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα, με τον Αλέξη Παππά να αναλβάνει αυτή τη φορά το ρόλο του περιζήτητου εργένη που θα προσπαθήσει να βρει την αληθινή αγάπη ανάμεσα στις 21 διαγωνιζόμενες.

Μπορεί ανά καιρούς να τον έχουμε δει αρκετές σειρές, με την πιο ξεχωριστή από αυτές να είναι οι «8 Λέξεις», αλλά η αλήθεια είναι πως τον Αλέξη Παππά τον ξεχωρίσαμε μέσα από την εκρηκτική συμμετοχή του στο Survivor 4.

Τώρα θα τον δούμε σε ένα νέο ρόλο και ο 35χρονος εργένης, δηλώνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του!

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον νέο Bachelor, Αλέξη Παππά

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες.

Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Η σχέση του Αλέξη Παππά με Αγγελάκι της Victoria's Secret

Ο Αλέξης Παππάς εμφανιζόταν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Κάνε Παζάρι» του ΣΚΑΙ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» μίλησε για τη ζωή του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με μοντέλο της Victoria's Secret.

Survivor Αλέξης Παππάς κάνε παζάρι

Σε πλησιάζουν εύκολα γενικά, σε φλερτάρουν; «Στο εξωτερικό, ναι. Θεωρώ ότι είμαι πιο κοντά στα πρότυπα άλλων χωρών. Πιο εύκολα μια γυναίκα στο εξωτερικό πιστεύει ότι μπορεί να τα φτιάξει μαζί μου παρά στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι είμαι καταπληκτικός, αλλά έτσι το έχω ζήσει.

Στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, με πλησίαζαν πανέμορφες γυναίκες και μου έλεγαν πόσο πολύ γουστάρουν να είναι μαζί μου και να κάνουν σεξ μαζί μου. Μου έκαναν σχόλια που με άφηναν άναυδο, καθώς μιλάμε για top models – κάποια από αυτά της Victoria’s Secret. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η απελευθέρωση. Για να πλησιάσει μια γυναίκα ένα γνωστό άντρα, θα πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι υστερούν οι γυναίκες εδώ σε αυτό».

Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά πίσω από τις κάμερες του ALPHA

Το The Bachelor 2 έχει εδώ και πολλές ημέρες ξεκινήσει γυρίσματα, με τον Αλέξη Παππά να ψάχνει την πραγματική αγάπη ανάμεσα σε 21 κοπέλες που έχουν μπει στη βίλα και θα δώσουν "μάχη" για την καρδιά του. Με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται αύριο 7/9, βγήκε και η πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Σατσίδης που καλύπτει το δημοσιογραφικό κομμάτι του ριάλιτι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του με τον ηθοποιό και νέο Έλληνα εργένη.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, ανακοινώνοντας την πρεμιέρα!

«Παχυλοί» οι μισθοί των κοριτσιών του The Bachelor 2 - Τόσα χρήματα παίρνουν για να διεκδικήσουν τον Παππά