DOT: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Επιστρέφει για πέμπτη σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DOT: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Πρεμιέρα κάνει αυτό το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 16.30, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης στο DOT, με το τρέιλερ της εκπομπής να έχει κυκλοφορήσει ήδη εδώ και μερικές μέρες, ενώ νωρίτερα ο ΣΚΑΙ εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα του Dot με την Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη

Η 5η σεζόν του DOT. έρχεται στον ΣΚΑΪ σε νέα ώρα και με νέα παρέα. Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30, η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης, με χιούμορ και αυθορμητισμό, αναλαμβάνουν την παρουσίαση της αγαπημένης εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Το DOT. επιστρέφει με τις ενότητες που αποτελούν την ταυτότητά του αλλά και νέες ιδέες. Ξεχωριστοί καλεσμένοι, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, θέματα πόλης, ομορφιά, μόδα, σχέσεις και life tips που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα είναι και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, μαγειρεύοντας τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές. Η παρέα της εκπομπής, όμως, μεγαλώνει.

Η Παιδαγωγός-Οικογενειακή Σύμβουλος MSc, Ράνια Θρασκιά μοιράζεται τις γνώσεις της για θέματα σχέσεων και οικογένειας, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Μαριάννα Παινέση μιλούν για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς, η Ιωάννα Μαρζτούκου δίνει συμβουλές μόδας ενώ η Φανή Γεωργακοπούλου και η Τατιάνα Χατζή βρίσκονται πρώτες σε όλες τις πρεμιέρες της πόλης.

Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30, το πιο σταθερό ραντεβού είναι στον ΣΚΑΪ. Με το DOT.

DOT επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Η σπόντα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το ΣΚΑΙ και το Dot

«Θα είμαστε ένα μαγκαζίνο όπως αυτά που βλέπαμε παλιά, χρησιμοποιώντας όμως την τεχνολογία του σήμερα και αξιοποιώντας την στο έπακρο. Το ζωντανό είναι μεγάλη πρόκληση αλλά και μεγάλο άγχος. Εγώ δεν έχω ξανακάνει ζωντανή εκπομπή ποτέ παρά μόνο μια φορά, όταν βγήκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να παραιτηθώ. Αυτό που με αγχώνει είναι πως θα διαχειριστώ το συναίσθημα μου, γιατί είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος. Μπορεί να με πιάσουν τα κλάματα «δια ασήμαντον αφορμήν». Μπορεί με το που θα ξεκινήσουμε να συγκινηθώ και να αρχίσω να κλαίω.

Ξέρουμε ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα και το έχουμε αποδεχθεί. Δεν θα είναι ωραίο να βλέπουμε χαμηλά νούμερα, όμως ξέρουμε ότι μπορεί να συμβεί. Ελπίζουμε πάντως ότι θα γίνουμε μια καλή συνήθεια και ότι θα αρέσει αυτό που κάνουμε. Στις προηγούμενες εκπομπές είχαμε δει και το 2, είχαμε δει και το 3 σε νούμερα τηλεθέασης, επιμείναμε όμως παραμένοντας πιστοί στις αρχές, τις αξίες και την αισθητική μας και αυτό κάποια στιγμή απέδωσε. Έτσι, δεν θα αγχωθούμε. Δεν θα πούμε «α, δεν πήγαμε καλά τον πρώτο μήνα, πάμε ν’ αλλάξουμε τη συνταγή», γιατί δεν μπορούμε και να την αλλάξουμε. Η συνταγή είναι ο εαυτός μας. Έχουμε πάρει και τη διαβεβαίωση της ΕΡΤ ότι θα βοηθήσουν στο να επιμείνουμε.

Στην ΕΡΤ αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση. Επίσης, για τη δική μας γενικά, η ΕΡΤ είναι το πατρικό μας. Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με την ΕΡΤ όχι μόνο ως τηλεθεάτρια αλλά και ως συντάκτης κατά κάποιον τρόπο γιατί έχω υπάρξει το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στο «3 στον αέρα». Και επειδή έχω υπάρξει αυτό το παιδάκι και έχω νιώσει το δέος του να είσαι στην κρατική τηλεόραση σε μια εποχή που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση, αυτό το πράγμα έχει γράψει πάρα πολύ μέσα μου».