Στο τσακ δεν μπήκε στην porsche του Mad Clip η Φουρέιρα - Ποιος την έσωσε από τον θάνατο

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ - Νέες πληροφορίες στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο τσακ δεν μπήκε στην porsche του Mad Clip η Φουρέιρα - Ποιος την έσωσε από τον θάνατο

Άγιο είχε η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η οποία από τύχη και μόνο δεν ήταν μέσα στην porsche του Mad Clip όταν αυτή καρφώθηκε και του στέρησε την ζωή.

Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα στο σημείο και στη συνέχεια σε ένα δέντρο, όπου κόπηκε στη μέση.

Τι συνέβη λίγο πριν το τροχαίο του Mad Clip

Λίγο πριν το συμβάν ο τραγουδιστής βρισκόταν στο γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται κι από stories που δημοσίευσε αρκετές ώρες πριν το δυστύχημα.

Μάλιστα στον συγκεκριμένο γάμο τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα η οποία επίσης δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από την κοινή τους εμφάνιση.

"Έλα να σε πάρω εγώ"

Όταν τελείωσαν την εμφάνισή τους ο τράπερ προσφέρθηκε να πάρει μαζί την τραγουδίστρια, η οποία πήγαινε προς την ίδια κατεύθυνση, στα νότια. Εκείνη δέχθηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν κι εκείνος στον γάμο την σταμάτησε και της είπε άστο θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι.

Και κάπως έτσι η Ελένη Φουρέιρα έμεινε πίσω, γλιτώνοντας την ζωή της και αποχαιρέτησε το φίλο και συνεργάτης της για τελευταία φορά.

Η Ελένη και ο τράπερ ήταν πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η τελευταία μεγάλη επιτυχία τους "Μπορεί".

Στα λευκά, άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip

Πέρα από θαυμαστές που έπνιξαν την εκκλησία με καπνογόνα, υπήρξαν εκεί και πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz, όπως η Ελένη Φουρέιρα που ήταν πολύ κοντά στον τραγουδιστή.

Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μαζί και μια από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες. Η τραγουδίστρια εμφανώς καταρρακωμένη έφτασε στην εκκλησία μαζί με την οικογένεια του Mad Clip ντυμένη στα λευκά και άβαφη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε πολλά.

Κηδεία Mad Clip Ελένη Φουρέιρα

Mad Clip κηδεία τάμτα

Κηδεία Mad Clip STAN

Κηδεία Mad Clip οικογέενια

 Κηδεία Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip εκκλησία