Αναβάλλεται εκτάκτως η αυριανή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη

Απόφαση τελευταίας στιγμής από το Mega

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβάλλεται εκτάκτως η αυριανή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega παρά το γεγονός πως είχε οριστεί για αύριο, Τετάρτη 8/9, και ώρα 13:50 τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το κανάλι για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Γιατί δεν θα βγει στον αέρα η Ελένη

Το MEGA σεβόμενο την μνήμη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, που άφησε το αποτύπωμά του στον παγκόσμιο πολιτισμό, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Το λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με την τελετή αποχαιρετισμού στην Μητρόπολη Αθηνών.

Όσο για τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας; Η «Ελένη» θα κάνει τελικά πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30 μμ. Μάλιστα η ώρα αυτή θα είναι και η οριστική ώρα προβολής της εκπομπής.

Μίκης Θεοδωράκης: Η παρουσία στην κηδεία του που θα συζητηθεί

Για δεύτερη συνεχή ημέρα σήμερα, από τις 10 πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, ο ελληνικός λαός θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον οικουμενικό καλλιτέχνη Μίκη Θεοδωράκη που ταξίδεψε την μουσική και την ποίηση της πατρίδας μας σε κάθε γωνιά της γης αλλά και τον αγωνιστή που ήταν διαχρονικά ταγμένος στις μεγάλες ιδέες της ελευθερία και της Δημοκρατίας.

Ήδη από χθες εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν στην Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό του υψηλού, κυριολεκτικά και μεταφορικά, εκλιπόντος. Με βαθιά συγκίνηση και αστείρευτη αγάπη προς την προσωπικότητα - σύμβολο του πολιτισμού και της ιστορίας, περίμεναν υπομονετικά για αρκετές ώρες μέχρι να τοποθετηθεί το φέρετρό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, με δύο ολόκληρες ώρες καθυστέρηση!

Στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη θα παραβρεθεί τη Τετάρτη η Φώφη Γεννηματά στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, θέλει να αποχαιρετήσει και εκείνη τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη της χώρα μας, λίγο πριν μεταφερθεί στη τελευταία του κατοικία στα Χανιά.

Μίκης Θεοδωράκης κηδεία φώφη γεννηματά

Σημειώνεται πως και στην επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου, Μίκη Θεοδωράκη. Επιπλέον, όλο το βράδυ ακούστηκαν τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.