Αποκάλυψη: Σε ποιον είχε εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή

Το παραδέχθηκε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη: Σε ποιον είχε εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους μέσα από μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το διαζύγιό τους.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (7/9), ένας από τους πιο στενούς φίλους της Δέσποινας Βανδή γνώριζε πως είχε σκοπό να ανακοινώσει τον χωρισμό της, και το παραδέχθηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Αυτός γνώριζε τα πάντα για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

«Γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.

Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μπροστά στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον Ντέμη

Η κάμερα της εκπομπής Love It, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Κύπρο όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο κάθε Σαββατοκύριακο.

«Καλή επιτυχία», είπε η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο, παρόλο που πήγε 1,5 ώρα νωρίτερα από την πτήση της και δεν βιαζόταν.