DWTS: Αυτοί είναι οι πρώτοι συμμετέχοντες - Ανάμεσα τους και πρώην παίκτες του Survivor και Masterchef

Θα κάνουν χαμό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Αυτοί είναι οι πρώτοι συμμετέχοντες - Ανάμεσα τους και πρώην παίκτες του Survivor και Masterchef

Τα γυρίσματα και οι ετοιμασίες για τον φετινό κύκλο του DWTS έχουν ήδη ξεκινήσει και έχουν μάλιστα ήδη αποκαλυφθεί και τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν. Ωστόσο, προέκυψε και μια ανατροπή με την πρεμιέρα.

Η κάμερα του Πρωινού, μάλιστα, βρέθηκε στα γραφεία της παραγωγής όπου έγιναν οι πρώτες συναντήσεις και μας φανέρωσαν τα ονόματα που πιθανότατα να δούμε.

Ανάμεσα τους λοιπόν είναι η Βασιλική Μιλλούση, η οποία πήγε να υπογράψει, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος δεν αποκάλυψε κάτι, η Τζώρτζια Γεωργίου που μάλλον θα αναλάβει το backstage και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να ξεδιπλώσει το ταλέντρο του στον χόρο!

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.