Έβαλε "φωτιά" στην Βουλιαγμένη στα 50 της - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Εβελίνας Παπούλια με μαγιό

Τι έκανε λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά Η Γη της Ελιάς που πρωταγωνιστεί η κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε

Κούκλα στα 50 της... Τι να πει κανείς για το κορμί της Εβελίνας Παπούλια, που ο φακός του YOU την τσάκωσε κατ' αποκλειστικότητα στην περιοχή της Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα να κάνει τις βουτιές της ολομόναχη.

Η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει πει ότι ο χρόνος που κυλά δεν την ενοχλεί καθόλου, αντίθετα την κάνει πιο ώριμη: “Ο χρόνος δεν μου φέρθηκε άσχημα σε κανένα επίπεδο και δεν έχω κανένα πρόβλημα να λέω την ηλικία μου”. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια διατηρείται σε τέλεια φόρμα και φυσικά ανέκαθεν προσέχει τη διατροφή της, ενώ από πολύ μικρή ηλικία γυμνάζεται κάνοντας χορό και κολύμπι το καλοκαίρι, για να είναι πάντα σε φόρμα και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU

Η Εβελίνα Παπούλια αυτή την περίοδο ασχολείται με το ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινό Σαρδάμ” μαζί με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, 6-10 το πρωί στον Ελληνικό 93,2, ενώ μέχρις στιγμής έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, παραδίδοντας την σκυτάλη της και έχοντας έτσι περισσότερο χρόνο για να καμαρώνει το στερνοπούλι της, την άλλη... Αφροδίτη Λιάντου στη “Γη της Ελιάς” του Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο η μαμά έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για το “Τατουάζ” και το “Μπρούσκο”...

Η Εβελίνα Παπούλια συνεχίζει τις διακοπές της

Εβελίνα Παπούλια περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Η μοναδική σχέση με την κόρη της...

Από γονείς ταλαντούχους και ηθοποιούς τι περιμένεις να βγει; Δηλώσεις, αφιερώσεις στο ραδιόφωνο, η Εβελίνα Παπούλια ζει και αναπνέει για το κορίτσι της, που έχει ενθουσιάσει με την ερμηνεία της το ελληνικό κοινό στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μυρτάλης. “Ήμουν ο άντρας και η γυναίκα της οικογένειας”, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Εβελίνα Παπούλια, μιλώντας για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου που απέκτησε με τον ηθοποιό Γιώργο Λιάντο (δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο τους). “Εγώ μεγάλωσα την Αφροδίτη”, είπε η ηθοποιός, η οποία λίγο μετά τον γάμο της και τη γέννηση της κόρης της χώρισε.“Όλες οι μητέρες που δουλεύουν πιστεύω ότι χάνουν χρόνο από την ευτυχία που μπορεί να σου δώσει η μητρότητα. Έχω χάσει πολλά “τεύχη” με την κόρη μου και έχω στενοχωρηθεί”, συμπληρώνει η ίδια.