Ήταν μέχρι να το παραδεχτούν - Παθιασμένα φιλιά για Τούνη και Αλεξάνδρου σε συναυλία

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήταν μέχρι να το παραδεχτούν - Παθιασμένα φιλιά για Τούνη και Αλεξάνδρου σε συναυλία

Ο “θεός του έρωτα” προσγειώθηκε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας το βράδυ του Σαββάτου, εκεί όπου ο Αντώνης Ρέμος με την αισθαντική φωνή του μάγευε χιλιάδες κόσμο, που περίμενε να τον ακούσει με λαχτάρα. Τα live μπορεί να μειώθηκαν ελέω κορωνοϊού, όμως όχι και η αίγλη που περιστοιχίζει κάθε του εμφάνιση, με τον λαοφιλή τραγουδιστή να καλωσορίζει τον κόσμο με το ίδιο κέφι και την ενέργεια που τον χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως θα ήταν υπερβολή να πούμε πως «ήταν όλοι εκεί», όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν όλοι... ερωτευμένοι, με επώνυμα ζευγάρια να δίνουν το «παρών», χρησιμοποιώντας αυτή την αφορμή για να επιβεβαιώνουν σχέσεις και επανασυνδέσεις, χωρίς να χρειάζονται πολλές λέξεις. Τον λόγο εκείνη την βραδιά είχε η μουσική και ο έρωτας.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Τα φώτα χαμήλωσαν και οι καρδιές ζεστάθηκαν, αλλά απαγορευόταν την ίδια στιγμή ο χορός και το ξεφάντωμα λόγω των μέτρων. Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι πήραν αγκαλιά το ταίρι τους την ίδια στιγμή, αφιέρωσαν μία από τις ερωτικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και ξέχασαν για λίγο άγχη και σκοτούρες. Και φυσικά δεν ξέφυγε κανένας τους από το άγρυπνο βλέμμα του φωτογράφου!

Το ενδιαφέρον τράβηξαν ιδιαίτερα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που από την στιγμή που παραδέχτηκαν την σχέση τους δεν έχουν σταματήσει να δηλώνουν δημόσια το πόσο ερωτευμένοι είναι!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Αλεξάνδρου - Τούνη

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου περιοδικό YOU

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα από σήμερα μόνο με 1,5 ευρώ