Θρίλερ: Έκλεψαν τον σταυρό 10.000 ευρώ από την σορό του Mad Clip

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ: Έκλεψαν τον σταυρό 10.000 ευρώ από την σορό του Mad Clip

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το τροχαίο του Mad Clip! Ο παππούς του πριν από λίγες ημέρες σε πρωινή εκπομπή είχε κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Σήμερα, το πρωί της Τετάρτης 8/9 στην εκπομπή Πρωινό ο παππούς του έκανε νέες δηλώσεις στις οποίες ανέφερε κάτι σοκαριστικό! Συγκεκριμένα ο άνθρωπος είπε μπροστά στην κάμερα ότι το βράδυ που σκοτώθηκε ο Mad Clip φορούσε έναν σταυρό στο λαιμό του αξίας 10.000 ευρώ ο οποίος εκλάπει μαζί με το κινητό του! Στα συντρίμμια βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του τραγουδιστή που είχε μέσα 8.400 ευρώ!

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του, που κόστιζε 10.000 ευρώ, κάποιος τον πήρε. Και το τηλέφωνό του. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ. Πάντα φορούσε τον σταυρό του».

Αυτή είναι η αιτία του θανάτου του Mad Clip

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" έπειτα από τον άδικο χαμό του Mad Clip ο οποίο έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Τραγική φιγούρα είναι η ίδια του η μητέρα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της από την μια μέρα στην άλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Live News», ο γνωστός τράπερ υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, πληροφορίες του LIVE NEWS αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ότι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.