Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, όμως από ό,τι ξέρω...»

Όσα είπε μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, όμως από ό,τι ξέρω...»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Βίκυ Καγιά, με αφορμή το Dancing With the Stars αλλά και για το Greece’s Next Top Model. Τι είπε για τον project που έρχεται από τα παλιά και τι για το ριάλιτι μοντέλων;

«Δεν έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dancing With The Stars, αλλά όλα έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς. Είναι καταπληκτικά, εγώ έχω δει πολύ λίγα πράγματα, θα είμαι σε πολύ λίγες μέρες έτοιμη να σας κάνω και δηλώσεις.

Δεν ξέρω να σου πω πόσα θα είναι τα ζευγάρια ακριβώς γιατί υπάρχουν και οι περιορισμοί λόγω COVID. Οι κριτές θα είναι τρεις ή τέσσερις, δεν είναι ακόμα τίποτα αποφασισμένο. Δεν μπορώ να σου πω ποιος θα κάνει backstage», ανέφερε αρχικά.

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για το GNTM

«Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ, όμως από ό,τι ξέρω ξεκινάνε όλα πολύ ωραία, μια χαρά θα είναι όλα», είπε για το ριάλιτι που γνωρίζουμε ποτε θα κάνει πρεμιέρα.

Η σημαντική ανακοίνωση του STAR για την Βίκυ Καγιά

Το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Η Βίκυ Καγιά, παρέα με τα κορίτσια, που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, περνάει το πιο σπουδαίο μήνυμα. Ένα μήνυμα αμοιβαίου θαυμασμού και εμπιστοσύνης. Γεμάτο διαφορετικότητα, τόλμη, και ζεστασιά.

Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι!

Όσες αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους, έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και διεκδικούν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά δίνει καθημερινά τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της! Μοιράζεται μικρά μυστικά styling. Τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.«Shopping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star! ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 16.00!