Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις για την φερόμενη εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του - «Πριν διασωληνωθεί, είπε σε εμένα και τον αδελφό μου ότι....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις για την φερόμενη εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Στην κάμερα της εκπομπής Love it και την Κατερίνα Νινιού μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σπύρος Δημητρίου. Ο σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στις φήμες που θέλουν συνεχώς την Ελεονώρα Ζουγανέλη να είναι έγκυος, πράγμα που όμως μέχρι στιγμής δεν ισχύει, ενώ αποκάλυψε πως είναι και πολύ ζηλιάρης, σε αντίθεση με την αγαπημένη του.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Δημητρίου για τον θάνατο της μητέρας του

«Βρίσκομαι σε αμηχανία όταν με ρωτάνε για το εμβόλιο μετά τα μαρτύρια που είδα να περνάει η μητέρα μου με τον κορωνοϊό. Πριν διασωληνωθεί, είπε σε εμένα και τον αδελφό μου ότι “αν δεν καταφέρω να αποσωληνωθώ θα σας καμαρώνω από ψηλά.

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, έγινα στα 42 μου άντρας σε πέντε δευτερόλεπτα, δεν ήμουν πριν. Ωρίμασα όσο διήρκησε η ανακοίνωση. Άντρας που δεν έχει αδυναμία στη μητέρα του, έχει ελλειμματική αντρική συμπεριφορά.

Η Ελεωνόρα δεν είναι έγκυος, διαβάζω τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και την ρωτάω. Η Ελεωνόρα δεν αρέσκεται στις μεγάλες κοσμικότητες. Τη ζηλεύω πολύ και μακάρι να με ζήλευε κι αυτή».

Η σπαρακτική ανάρτηση για τη μητέρα του

Ο δικηγόρος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μαμά του με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση.

«Τίποτα δεν φαινόταν ,σαν να ήσαν όλα απόντα
Και ο χρόνος ακομα
Ακουγόταν μόνο η ανάσα του θεού
Χρονια χελιδόνια..το τελευταίο σου πέταξε σήμερα
Αντίο μανούλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σπύρος Δημητρίου μητέρα