Πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Κάτι Ξαναψήνεται

Η ανάρτηση της στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Κάτι Ξαναψήνεται

Πρεμιέρα κάνει την επόμενη Δευτέρα (13/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΙ Κάτι Ξαναψήνεται. Η ίδια μάλιστα γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media.

Η όμορφη παρουσιάστρια επιστρέφει ξανά μετά από καιρό στην τηλεόραση σε ένα πρότζεκτ που δεν έχει δοκιμαστεί μέχρι τώρα, ωστόσο σίγουρα της πηγαίνει αρκετά.

Μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε την ανυπομονησία και την χαρά της για την εκπομπή, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την πρεμιέρα του Κάτι Ξαναψήνεται

Στην λεζάντα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα ψέματα τελείωσαν! Είστε έτοιμοι να μαγειρέψουμε παρέα; ????????‍???? Από αυτή τη Δευτέρα 13/9 και κάθε μέρα στις 16:50 @katixanapsinete @skaitv.gr @sigmatvcy».

Αυτοί οι παίκτες του Survivor 4 θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ, «Κάτι Ξαναψήνεται», πρόκειται να ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι πρώτοι καλεσμένοι της θα είναι μερικοί από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Survivor 4.

Θυμίζουμε πως το πρότζεκτ το οποίο έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανήκει στην Acun Medya, επομένως ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την σχέση που έχει με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και αρκετές φήμες για το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην φωνή πίσω από το επεισόδιο και πρόκειται για έναν πρώην συνεργάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλίδης, η Χριστίνα Κεφαλά, η Έλενα Κρεμλίδου και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης ήταν αυτοί που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βέβαια θα είναι λογικά με καθημερινούς ανθρώπους, απλά ο σταθμός αποφάσισε να κάνει μία πολύ εντυπωσιακή αρχή αξιοποιώντας ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της περασμένης σεζόν.