The Bachelor 2: Η Βίβιαν Παναγιωτακοπούλου προβλέπει την φετινή νικήτρια

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ποια κοπέλα πιστεύει πως θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η Βίβιαν Παναγιωτακοπούλου προβλέπει την φετινή νικήτρια

Ο νέος κύκλος του «The Bachelor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (07/09) με τις 21 κοπέλες να έχουν αρχίσει ήδη να διεκδικούν τον Αλέξη Παππά. Μάλιστα, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου έκανε την δική της πρόβλεψη για την φετινή νικήτρια.

Η Έλενα ήταν αυτή που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη και εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώην φιναλίστ του Bachelor, Βίβιαν, δεν είναι αυτή τη φαβορί! Η ίδια πραγματοποιήσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στην ερώτηση για το ποια πιστεύει πως είναι νικήτρια, η ίδια έγραψε το όνομα της Άννας!

Το story της Βίβιαν Παναγιωτοπούλου για την φετινή νικήτρια του Bachelor 2

The Bachelor 2 η Βίβιαν Παναγιωτακοπούλου προβλέπει την φετινή νικήτρια ανάρτηση

The Bachelor 2 η Βίβιαν Παναγιωτακοπούλου προβλέπει την φετινή νικήτρια

Τι κάνει ο Αλέξης με τα κορίτσια όταν κλείνουν οι κάμερες του Bachelor 2

Ξεκατινιάσματα, λογομαχίες με... γαλλικά, κλάματα, απειλές, καβγάδες, δάκρυα, διεκδίκηση, ζήλιες, πάθος και καυτές σκηνές που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, θα δούμε (και είδαμε στην πρεμιέρα) στο The Bachelor του ALPHA!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso από ανθρώπους που εργάζονται στη βίλα κι έχουν δει πολλά στα γυρίσματα του The Bachelor, καθώς τα ραντεβού έχουν προχωρήσει, οι ερωτικές περιπτύξεις του Αλέξη - που όλα... τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει - με τις κυρίες που θέλουν να τον στεφανωθούν θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.

Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης που από το Survivor έχει αποδείξει ότι είναι για πολλά ικανός, θα το... τερματίσει στο κρεβάτι με κάποια από τις παίκτριες όμως - όπως μάθαμε - οι ακραίες ερωτικές περιπτύξεις δίνουν και παίρνουν!

Στην αμερικάνικη βερσιόν του ριάλιτι Εργένης προκειμένου να δει αν έχει χημεία με τις τελικές υποψήφιες νύφες, περνά έντονες ερωτικές βραδιές μαζί τους, οπότε γιατί και στην ελληνική βερσιόν ο Παππάς να μην δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας, προκειμένου να γίνει λίγος ντόρος;

Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε από το πρώτο επεισόδιο δυο από τις 21 παίκτριες του ριάλιτι και συνεχίζει να αναζητά τον έρωτα στις 19 εναπομείναντες.

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ρομαντικό ραντεβού του εργένη με μια... τυχερή! Παρά το γεγονός πως ο Αλέξης έδωσε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης στην Έλενα απόψε θα επιλέξει να γνωρίσει καλύτερα την Φένια!