Παντρεύτηκε η Αμαλία Αρσένη - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε η Αμαλία Αρσένη - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αμαλία Αρσένη και ο Σπύρος Κοκώση καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στον Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλλονιάς.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού η οποία δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία από τον λαμπερό της γάμο και όπως ήταν λογικό τα σχόλια και τα likes πήραν "φωτιά" μετά το γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου..

Η Αμαλία Αρσένη έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ευτυχία μόνο. 04/09/2021».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αμαλίας Αρσένη

Αμαλία Αρσένη - Γάμος

Ποιος είναι ο πατέρας της Αμαλίας Αρσένη

Γεννήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς το 1931. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ (MIT), στην Οικονομική Επιστήμη. Εργάστηκε ως οικονομολόγος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), στη Νέα Υόρκη και στη Γενεύη. Διετέλεσε διευθυντής του Τμήματος Οικονομικών Μελετών του Κέντρου Ερευνών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι (1964 – 1966) και διευθυντής στον Οργανισμό του ΟΗΕ για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (United Nations Conference on Trade and Development, UNCTAD) από το 1967 έως το 1980.

Ως διευθυντικό στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών, ανέλαβε πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο, σε συνεργασία με διάφορες σοσιαλιστικές κυβερνήσεις, και υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας για μια «Νέα Διεθνή Οικονομική Τάξη Πραγμάτων» (New International Economic Order, NIEO), μια τελικά ατελέσφορη προσπάθεια να εγκαθιδρυθεί ένα νέο και πιο προοδευτικό διεθνές οικονομικό σύστημα.

Ήταν παντρεμένος με τη Λούκα Κατσέλη, πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και πρώην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (2009-2010) και προηγουμένως καθηγήτρια του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν νομικός και οικονομολόγος και είχε τέσσερα παιδιά.