Γη της Ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη σειρά του Mega

Μεγάλη η συγκίνηση!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη σειρά του Mega

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μάρως Κοντού στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, πραγματοποιήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (8/9). Η κορυφαία ηθοποιός, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και δικαίωσε όλες τις προσδοκίες.

Η Μάρω Κοντού υποδύεται την Μαρία Αναγνώστου, τη μητέρα της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Στο χθεσινό επεισόδιο, η Αθηνά μάζεψε τα πράγματά της και αποφάσισε να επισκεφθεί για μερικές μέρες τη μητέρα της, η οποία ζει απομονωμένη στο Σούνιο σε ένα εντυπωσιακό σπίτι.

Η Αθηνά εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όλα της τα νέα, και όλες τις εξελίξεις μετά το άνοιγμα της διαθήκης του συζύγου της, Ιπποκράτη, ενώ της αποκάλυψε πως της λείπει τόσο πολύ η συντροφιά της που σκέφτεται να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει στην Αθήνα για να μείνει μαζί της.

Από τη μεριά της, η Μάρω Κοντού ως Μαρία Αναγνώστου έδειξε πως είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα που θα έκανε τα πάντα για την ευτυχία της κόρης της. Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δε δυσκολεύθηκε να πει το «ναι» για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου μιας και είχε παράπονο το γεγονός πως κανείς δεν της έκανε προτάσεις για σειρές.

Η εμφάνιση της Μάρως Κοντού στη Γη της Ελιάς

Τι ρόλο κάνει η Μάρω Κοντού στη Γη της Ελιάς

Η μητέρα της Αθηνάς. Zει μόνη της, κρυμμένη απ’ όλους και απ’ όλα, σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Σούνιο. Δυναμική, ρεαλίστρια, ειλικρινής. Σύγχρονη γυναίκα. Μοναδική της αδυναμία, στα όρια της λατρείας, η κόρη της Αθηνά. Η Μαρία μπορεί να μη ζει στη Μάνη, μαθαίνει, όμως, τα πάντα και κινεί τα νήματα από μακριά. Ενορχηστρώνει και παρεμβαίνει. Δίνει λύσεις και βρίσκεται απέναντι σε όποιον διανοηθεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της κόρης της.