Happy Day: Ανακοίνωσε τον γάμο του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Άναυδη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Ανακοίνωσε τον γάμο του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/9) στον αέρα του Happy Day, όταν ένας από ανθρώπους της showbiz που έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή, αποκάλυψε on camera πως πρόκειται να παντρευτεί.

Όπως έγινε και χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έτσι και σήμερα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο συνεντευξιαζόμενος έκανε την ανακοίνωση για την πιο ευχάριστη μέρα της ζωής του εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Η ανακοίνωση του γάμου στον αέρα του Happy Day

Ο λόγος για τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τον γάμο του και μάλιστα, έδωσε και την ημερομηνία κατά την οποία θέλει να παντρευτεί.

«Το ενδεχόμενο του γάμου είναι η αλήθεια πως δεν το σκεφτόμουν. Εάν και εκείνη θα το ήθελε, ναι, θα το κάναμε. Νομίζω ότι 27 Αυγούστου του 2022 είναι μια καλή ημέρα. Αρκεί, βέβαια, να πει και εκείνη το ναι. Νομίζω ότι αυτή η ημερομηνία είναι καλή», είπε ο Γιώργος Σουξές και άφησε άναυδη τη δημοσιογράφου που του έπαιρνε τη συνέντευξη καθώς και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναφορικά με τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Σουξές είπε: «Αυτό που ξέρω για τον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα. Στη θέση του Δούκα στο Διαφάνι έρχεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είναι ένας ήρωας που, ενώ φαίνεται πολύ ευγενής και δοτικός προς εμάς, στην πραγματικότητα είναι ίσως και πιο σκληρός από τον Δούκα».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Σουξέ για την αγαπημένη του

Έχετε δηλώσει ότι έχει πληγωθεί στο παρελθόν στις προσωπικές σας σχέσεις… Δεν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα η ζωή να σας ξεπληρώσει αυτά που σας χρωστάει, φέρνοντας στον δρόμο σας μία καλή σύντροφο, που θα είναι βράχος στο πλευρό σας;

Η αλήθεια είναι ότι έμεινα για πολύ μεγάλο διάστημα μόνος μου. Σκέφτηκα τι θα ήθελα να συναντήσω και να βρω. Και τώρα πια έχω γνωρίσει τη Νικόλ, είναι Ελληνογερμανίδα. Το επάγγελμά της είναι χημικός. Δυστυχώς έχει πολλές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και βρισκόμαστε λίγο αλλά αυτό συνέβη γιατί υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σίγα σιγά θα είμαστε πολύ περισσότερο μαζί. Η Νικόλ είναι πραγματικά σπουδαία κοπέλα, αρκετά μορφωμένη και αυτό που έχει να σου πει, στο λέει ευθέως χωρίς περιστροφές. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.