«Κόλαφος» η Εύη Δρούτσα - «Είδα τον Βασίλη Καρρά και δεν μπορούσε να καθίσει, γιατί ρε συ έγινε έτσι;»

Αυστηρή όπως πάντα στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Εύη Δρούτσα - «Είδα τον Βασίλη Καρρά και δεν μπορούσε να καθίσει, γιατί ρε συ έγινε έτσι;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Εύη Δρούτσα, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της καθώς και στους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον Βασίλη Καρρά.

Την ίδια στιγμή μίλησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την καριέρα που έκανε μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story, ενώ ήταν αυστηρή στις δηλώσεις της όπως κάθε φορά.

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί, γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια κυρία, είναι η καλύτερη… ζεμπεκλού. Το τραγούδι “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει.

Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Δεν την έφτιαξα σωστά. Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πάρα πολύ το “Αθήνα μου”. Τον Αργυρό τον είχαμε εμείς στο Fame Story κι έφυγε νωρίς. Κι όμως προσπάθησε κι έγινε αυτός. Με νευρίασε πάρα πολύ ο Στέφανος Κορκολής γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει.

Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπώ πάρα πολύ, τον είδα σε μια εκπομπή ότι δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Ποια είναι η Εύη Δρούτσα - Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Εύη Δρούτσα είναι ανιψιά του Έλληνα ποιητή της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς Μανόλη Αναγνωστάκη και της Ελληνίδας θεατρικής συγγραφέως και από τις σπουδαιότερες γυναικείες μορφές των ελληνικών γραμμάτων, Λούλα Αναγνωστάκη. Πως προκύπτει αυτή η συγγένεια; Η μητέρα της Εύης Δρούτσα, Μαρία, ήταν αδερφή τους. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι η Δρούτσα είναι πρώτη ξαδέρφη του Θανάση Χειμωνά και του Ανέστη Αναγνωστάκη.

Το 1993 ο Στέφανος Κορκολής θα συναντηθεί με την Εύη Δρούτσα όπου μαζί θα συνεργαστούν όχι απλά σε μια-δυο επιτυχίες του τραγουδιστή και συνθέτη, αλλά στις επόμενες πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές του. Η πρώτη τους καλλιτεχνική συνεύρεση είχε τίτλο «Εφ’όλης της ύλης» όπου εκτός άλλων σπουδαίων τραγουδιών, υπήρχε και το «Σκόνη και θρύψαλα».

Εύη Δρούτσα για Καρρά

Το 2014, τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά το talent show «The Voice», ζήτησαν από την Εύη Δρούτσα να τοποθετηθεί γύρω από τους κανόνες του παιχνιδιού και για το γεγονός ότι οι κριτές δεν στέκονται στην εικόνα του διαγωνιζόμενου αλλά στη φωνή.

Στον τελικό του «Fame Story 3», τότε που το παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου, η Εύη Δρούτσα ερμήνευσε το τραγούδι «Γιατί το Fame Story έγινε λατρεία», σε μουσική των Μάριο Ψιμόπουλο – Κωνσταντίνο Παντζή και στίχους δικούς της. Ένα τραγούδι που αιτιολογεί (το «γιατί» στον στίχο δεν είναι σε καμιά περίπτωση ερωτηματικό, αλλά αιτιολογικό) τους λόγους που η Ελλάδα βλέπει φανατικά το «Fame Story».