Άφωνοι όλοι στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα - «Έχω κάνει τρεις μαλ…ες στην τηλεόραση»

Ένιωσαν όλοι αμηχανία στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνοι όλοι στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα - «Έχω κάνει τρεις μαλ…ες στην τηλεόραση»

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, σχολιάζοντας διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, θέλησε να αναφέρει και ένα παράπονο που είχε για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχω μια πικρία μέσα μου από τον Γιώργο Λιάγκα. Χωρίς να με ξέρει είπε πολλά για μένα, πόσο μάλλον στο αθλητικό κομμάτι… Εγώ θα σταθώ σε ένα: υπάρχουν δύο αγώνες που έχω φάει 5 και 6 γκολ, υπάρχουν άλλα 423 παιχνίδια… δείξε και κάτι ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά με αφορμή ένα βίντεο που είχαν δείξει στο Πρωινό πριν από αρκετούς μήνες, με τον παρουσιαστή να του απαντά μετά το τέλος της προβολής του βίντεο.

Το σχόλιο του Λιάγκα που τους άφησε άφωνους στο Πρωινό

«Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση, έχω κάνει επιτυχίες, έχω κάνει σπουδαία πράγματα, έχω κάνει και τρεις μαλ…ες. Αν μπεις στο Google τι θα βρεις για τον Λιάγκα; Τις τρεις μαλ…ες που έχω κάνει κι έχω απολογηθεί γι’ αυτές. Ο Σάκης Κάτσουλης έχει κάνει πολλά καλά, έχει φάει και 11 γκολ», είπε και κρύφτηκαν όλοι.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκραξε άσχημα τον Αλέξη Παππά

Την πρεμιέρα του The Bachelor 2 σχολίασαν στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να κράζει άσχημα τον εργένη... Αλέξη Παππά για την ερμηνεία του στο παιχνίδι, με αφορμή την συμπεριφορά του απέναντι στις 21 κοπέλες και όχι μόνο.

«Μας έδινες πέρσι ρεπορτάζ ότι ο Αλέξης Παππάς είναι καταπληκτικός κι έχει ενθουσιάσει την παραγωγή. Ότι έχει μπει στον ρόλο και τα λοιπά… Εγώ χθες είδα έναν άνθρωπο στα δέκα λεπτά που είδα…», είπε αρχικά σταματώντας την πρόταση του για να συνεχίσει:

«Οφείλω μια συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος καταρχήν είναι πιο ωραίος άντρας από τον Παππά, ήταν πολύ πιο καλός ηθοποιός ο Βασιλάκος σε σχέση με τον Παππά. Ο Παππάς ήταν άθλιος, άθλιος», είπε.