Mega Star: Αυτή η τραγουδίστρια θα αναλάβει την παρουσίαση

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega Star: Αυτή η τραγουδίστρια θα αναλάβει την παρουσίαση

Η Μαντώ Γαστεράτου φαίνεται πως αποτελεί πλέον παρελθόν από το Mega Star και το κανάλι έχει ήδη βρει την αντικαταστάτριά της, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση στο πλευρό του DJ, Αντώνη Δημητριάδη.

Μπορεί πέρυσι η αγαπημένη εκπομπή να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο είναι σίγουρο πως η αλλαγή στα πρόσωπα θα της δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Mega Star

Η νέα παρουσιάστρια λοιπόν φέρεται να είναι σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πάμε Δανάη, η Κόνι Μεταξά, η οποία πέρυσι συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Η Κόνι Μεταξά είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Κόνι Μεταξά: Η ανάρτηση με Χασαλόπουλο - Βούλγαρη μετά τον δημόσιο τσακωμό τους

Ένα μεγάλο... τέλος, μπήκε στη κόντρα Κόνις Μεταξά με Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Η τραγουδίστρια - instagrammer τους είχε κατηγορήσει για bullying, όταν στον αέρα της εκπομπής τους είχαν αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην διατροφή που ακολουθεί.

Αναλυτικά ο διάλογος Βούλγαρη - Χασαπόπουλου

  • Α.Β.: Είχε ένα ξέσπασμα, το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί.
  • Ι.Χ.: Τόσο πολύ την πείραξαν τα σχόλια;
  • Α.Β.: Πάντως ξεκαθάρισε ότι το τρώει όλο το κοτόπουλο με ρύζι.
  • Ι.Χ.: Το πακεταρισμένο, όχι το μαγειρεμένο.
  • Α.Β.: Ρε Κόνι, συγγνώμη τώρα, όλο σε πακετάκια τρως;
  • Ι.Χ.: Τι να κάνει, να μαγειρεύει; Δεν προλαβαίνουν οι influencers.
  • Α.Β.: Ποιοι influencers;

Η Κόνι λοιπόν, που εκείνη την στιγμή παρακολουθούσε την εκπομπή, έχοντας γίνει έξαλλη και ξεσπόντας σε κλάματα, δημοσίευσε αρκετά stories, λέγοντας πως την κοροιδεύουν δημόσια, κάνοντας έτσι μεγαλύτερο bullying.

«Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους. «Οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν γι’ αυτό τρώνε από πακετάκια». Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Εσείς. Άμα ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου, θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω.

Γιατί εγώ σε πληροφορώ είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει. Απλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying. Δεν το δέχομαι. Και όλα αυτά πολύ χαλαρά, χωρίς ξέσπασμα. Δεν θα ξαναφήσω κανέναν να μου κάνει bullying, όπου κι αν είσαι κι ας είσαι στην τηλεόραση».