Ενοχλήθηκε η Σκορδά με τον Βασιλάκο - «Θα πεις την αλήθεια τώρα η θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Έντονο το κλίμα στο πλατό του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλήθηκε η Σκορδά με τον Βασιλάκο - «Θα πεις την αλήθεια τώρα η θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα του Bachelor. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δεν... ικανοποιήθηκε με μερικές από τις απαντήσεις του σχετικά με το αν το ριάλιτι της αγάπης είναι στημένο ή όχι.

Από την πλευρά του ο πρώην εργένης του παιχνιδιού δήλωσε πως δεν υπήρχε σενάριο για να διαβάσουν και να πουν απέξω, με την παρουσιάστρια να ενοχλείται έντονα και να του λέει πως δεν πρέπει να κοροϊδεύει.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξη η Φαίη Σκορδά.

Η απάντηση του Βασιλάκου που ενόχλησε την Φαίη Σκορδά

«Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ερώτηση για το αν είναι στημένο το παιχνίδι.

Με αυτή λοιπόν την απάντηση η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και είπε «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».

Όσα είπε ο Βασιλάκος για Bachelor και Νικολέττα

«Τη Νικολέττα την ερωτεύτηκα μέσα στο Bachelor.. Όταν βγήκαμε πραγματικά προσπαθήσαμε. Είχαμε ολοκληρωμένη σχέση. Υπήρξε μια προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Είμαι 30 χρονών και πλέον όταν βλέπω πως κάτι δεν πηγαίνει με μια κοπέλα καλό είναι να σταματάει από την αρχή.

Τα συζητήσαμε και είπαμε πως αν το συνεχίσουμε είναι κρίμα να στενοχωρηθούμε, γιατί ζήσαμε κάτι πολύ όμορφο. Ποτέ δε θα ακούσω κάποιον να μου πει τι να κάνω, αν αυτό δε με αντιπροσωπεύει. Εγώ ήθελα να δείξω ποιος είναι ο Παναγιώτης», αποκάλυψε.

«Δε ξέρω τι συζητούσαν μεταξύ τους οι κοπέλες, γιατί δεν ήμουν μπροστά. Εγώ προσπαθούσα να δω τη ψυχή της κάθε κοπέλας. Έδωσα χρόνο. Από το φιλί καταλαβαίνω τι χημεία. Εμένα με φλερτάρουν οι γυναίκες και φλερτάρω και εγώ. Ποτέ δε μετάνιωσα για την απόφαση να πάρω μέρος στο The Bachelor. θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση με πράγματα που με εκφράζουν. Τώρα θέλω να αξιοποιήσω κάτι στρέμματα που έχω στην Αμοργό. Το Battle of the Couples σαν ιδέα ήταν όμορφη. Το format που είχα δει εγώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.