GNTM: Πρώην παίκτρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Πρώην παίκτρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Την Μαρίνα Γρηγορίου την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Μπορεί η ίδια να μην έφτασε αρκετά μακριά μέσα στο παιχνίδι όμως από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά για εκείνη.

Η Μαρίνα Γρηγορίου έχει βρει τα τελευταία χρόνια τον έρωτα στο πλευρό του Γιώργου Κελίδη και μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να αρραβωνιαστούν. Μερικούς μήνες μετά, η 26χρονη καλλονή κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Το όμορφο μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ευχάριστηση είδηση έγινε από εκεί με μια άκρως τρυφερή φωτογραφία.

Να τονίσουμε πως μανούλα έγινε για πρώτη φορά και η Μαριάννα Παινέση η οποία ήταν μαζί με την Μαρίνα στο ριάλιτι μοντέλων.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίνας Γρηγορίου

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια η οποία συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό όπου εκεί όλοι θα μπορέσουν να δουν ποια ήταν όντως η ζωή του Greek Freak πριν γίνει ένας από τους καλύτερους στον χώρο του μπασκετ.

Μάλιστα, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του αναμένεται να δούμε και γνώριμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Μαριάννα Παινέση η οποία είναι πρώην παίκτρια του GNTM.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day: «Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαριάννας Παινέση

TAGS