Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Τα παράπονα της Ανχελίτας για την Ευδοκία και το ξεκαθάρισμά τους για τα μάτια του Παναγιώτη

«Γουστάρεις τον Παναγιώτη;

Big Brother 2: Τα παράπονα της Ανχελίτας για την Ευδοκία και το ξεκαθάρισμά τους για τα μάτια του Παναγιώτη
News 10.09.2021 01:04
Από Ίρις Βίλα

Το Big Brother φαίνεται πως όσο περνούν οι μέρες αποκτά ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρον καθώς οι ανατροπές είναι αρκετές. Μπορεί οι παίκτες να γνωρίζονται ακόμη μιας και είναι αρκετά νωρίς, όμως οι παρεξηγήσεις δεν έχουν αργήσει να έρθουν.

Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση, η Ανχελίτα είχε παρατηρήσει πως η Ευδοκία παραμένει αρκετά απόμακρη από εκείνη μιας και ήταν από τις πρώτες παίκτριες που ήρθε εξαρχής πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μετά όμως από τις εικασίες, ότι η Ευδοκία είναι "τσιμπημένη" με τον Παναγιώτη Πέτσα, η Ανχελίτα θέλοντας και μη αναγκάστηκε να μπει στην διαδικασία να ρωτήσει face to face την ίδια εάν κάτι τέτοιο ισχύει. Η ίδια την ρώτησε χαρακτηριστικά «Γουστάρεις τον Παναγιώτη;».

Δείτε παρακάτω την απάντηση της Ευδοκίας Τσαγκλή

Big Brother 2: Τα τρυφερά τετ α τετ του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας

Το φλερτ στο σπίτι του μεγάλου αδελφού φαίνεται πως δεν έχει σταματημό καθώς ο Παναγιώτη Πέτσας από την πρώτη μέρα στο σπίτι του Big Brother είχε εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του προς την Ανχελίτα καθώς η εμφάνισή της του κέντρισε για τα καλά την προσοχή.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο 7/9 ο Παναγιώτης μαζί με την Ανχελίτα φάνηκαν να είχαν έρθει αρκετά κοντά αφού είχαν ξαπλώσει μαζί. Αυτή τη φορά, τα πράγματα φαίνεται να μην άλλαξαν και πολύ μιας και η κάμερα τους τσάκωσε σε μια άκρως τρυφερή στιγμή.

Και οι δυο φαίνεται πως απολαμβάνουν αρκετά το φλερτ αλλά ο χρόνος θα δείξει εάν πρόκειται να τους δούμε μαζί μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο με τον Πέτσα και την Ανχελίτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: "Είχε έρθει σπίτι μου και για δυο ώρες..." - Ο Θέμης Κανέλλος αδειάζει τον Ισίδωρο!

Big Brother 2 - spoiler: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα βήμα πριν μπει στο σπίτι

Share