Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δέσποινα Βανδή 2 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Τι συμβαίνει στην ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δέσποινα Βανδή 2 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Το πρωί της Παρασκευής 10/9 ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της συνεργάτιδας και φίλης του, Δέσποινας Βανδή.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από δυο μήνες η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Δέσποινα Βανδή

"Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε κάποιες δύσκολες στιγμές τους, εγώ τουλάχιστον έτσι το κάνω πάντα. Αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω ότι με αυτά πορεύεται η Δέσποινα. Μου είχε πει ότι θα γίνει η ανακοίνωση, ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Ξέρετε η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα κι έτσι της έχει εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Ήμασταν όλοι οι φίλοι της, ο στενός κύκλος κοντά και μακριά και παρακολουθούσαμε διακριτικά αν θα συμβεί κάτι.", είπε μεταξύ άλλων ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είναι σήμερα η παρουσιάστρια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

«Ο νέος άντρας στη ζωή της είναι αυτός που...»

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τρίτης η άκρως ανανεωμένη Δέσποινα Βανδή. Η εκπομπή την τσάκωσε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο, καθώς εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θα συνεργαστεί φέτος με την Άννα Βίσση ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα, που πέταξε την σπόντα του.

«Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».