Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει στην ζωή της Καλομοίρας

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει στην ζωή της Καλομοίρας

Η Μαρία Καλομοίρα Σαράντη, πιο γνωστή απλά ως Καλομοίρα, είναι Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και YouTuber. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004, με τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story», στο οποίο και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερις προσωπικούς δίσκους -με τον πρώτο της να γίνεται χρυσός και να επανακυκλοφορεί-, ένα karaoke, τέσσερα cd singles και συνολικά 21 τραγούδια. Έχει ασχοληθεί επίσης με την παρουσίαση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών εκπομπών, έχει συμμετάσχει στη σειρά «Η Λάμψη», έχει κάνει promotion σε αρκετές επώνυμες εταιρείες και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από αξεσουάρ με το όνομά της.

Το 2008, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση. Στο απόγειο της καριέρας της αποφάσισε να τα μαζέψει, να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μείνει μόνιμα στην Αμερική!

Το 2006, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη (γενν. 14 Δεκεμβρίου 2012) και την Αναστασία (γενν. 21 Ιουλίου 2016).

Σήμερα, η Καλομοίρα αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα γιατί... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr