Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Ρώμα

Η αποκάλυψή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Ρώμα

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής 10/9 στην εκπομπή «Στούντιο 4» το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή ότι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο.

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση.

Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Επεξεργασία: Χάρης Ρώμας: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει

Η σειρά του ΑΝΤ1 το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να έριξε αυλαία για τα καλά, όμως ο Χάρης Ρώμας επανέρχεται πιο δυναμικός από ποτέ με άλλη μια μυθοπλασία. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ετοιμάζει άλλη μια σειρά η οποία πρόκειται να αφήσει εποχή σε συνεργασία με το κανάλι του MEGA. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως η σειρά θα λέγεται «Πεφταστέρι».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο MyTV: «Είναι μια ιδιότυπη κωμωδία, η οποία θα έχει σταθερό το νουάρ στοιχείο και αποτελεί τη μετεξέλιξη του Χάρη και της Άννας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στο κοινό. Η εν λόγω σειρά, κατά 99,999% θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega».

Και συνέχισε λέγοντας ότι η σειρά θα ξεκινά τη δεκαετία του 1960. Η ιστορία ξεκινά το 1960 και διαδραματίζεται σε κινηματογραφικά πλατό. Έχει να κάνει με ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα. Σταρ, ηθοποιούς, βοηθητικούς ηθοποιούς, τεχνικούς, παραγωγούς, αμπιγιέρ, παπαράτσι κι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Το πρωταγωνιστικό καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιούς ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται κι άλλοι ηθοποιοί» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας.

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά δε θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια κοινή συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχει ήδη μια σειρά εποχής, οι Άγριες Μέλισσες που είναι πετυχημένη και θα συνεχιστεί. Επομένως, δεν μπορούν να υπάρξουν στο πρόγραμμα δύο σειρές, με υψηλό οικονομικό προϋπολογισμό και για αυτό αποφασίσαμε να το διαπραγματευτούμε με τα άλλα δύο κανάλια. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου κι έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες».