Σε σχέση ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα;

Η αποκάλυψη του περιφερειάρχη μετά το διαζύγιο..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα;

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν βρίσκεται σε σχέση μετά το χωρισμό του από την Μαρίνα Πατούλη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατα λόγω του διαζυγίου του. Τα "καρφιά" που πετούσε ο ένας προς τον άλλον ήταν πολλά, ακόμη και πριν λίγες ημέρες όταν η φιλόλογος βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Είναι σε σχέση ο Πατούλης μετά το χωρισμό του;

Κόστισε ψυχικά το διαζύγιο; Το παιδί σας πως το πήρε;

Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, γιατί με τη Μαρίνα είχαμε μια κοινή πορεία για πάρα πολλά χρόνια. Από εκεί και πέρα, καθένας μας αντιμετωπίζει τον άλλο με σεβασμό και αγάπη και προσπαθούμε και οι δυο να είμαστε δίπλα στο παιδί μας.

Νέο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή σας;

Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς.

Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα: "Μετά τον χωρισμό..."

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 6/9 η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, Mega Καλημέρα, με μια σούπερ αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη.

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πως ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να τελειώσει τον επί 30 χρόνια γάμο του με την Μαρίνα Πατούλη, και σήμερα έσπασε την σιωπή του για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία. Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση με την μητέρα μου»

Αναφορικά στον χωρισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα: «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση»