Ξεφάντωσε σε βραδινή έξοδο η Άννα Μαρία Ηλιάδου, λίγες ημέρες μετά τον χαμό του Mad Clip

Ντοκουμέντα από την βόλτα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεφάντωσε σε βραδινή έξοδο η Άννα Μαρία Ηλιάδου, λίγες ημέρες μετά τον χαμό του Mad Clip

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Mad Clip και την Άννα Μαρία Ηλιάδου, να διατηρούν σχέση, έπειτα από βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και τους έδειχνε να φιλιούνται δημόσια. Ωστόσο, όπως τελικά έγινε γνωστό μετά την πρώην σύντροφό του Αρετή, παρελθόν από την ζωή του ήταν και το μοντέλο. Ο τράπερ πριν φύγει από τη ζωή ήταν μαζί με μελαχρινή καλλονή, την οποία ήταν και να συναντήσει όταν έγινε το τροχαίο.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου λοιπόν, προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα όσα άσχημα γεγονότα σημειώθηκαν και να βρει τα πατήματα της για να προχωρήσει μπροστά.

Χθες 10/9 το βράδυ, η νικήτρια του GNTM βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί και διασκέδασε με καλούς της φίλους μετά από αρκετό καιρό... αφού μετά το θάνατο του Mad Clip προσπαθούσε να συνέλθει από την τραγωδία που σημειώθηκε.

Ντοκουμέντα από την έξοδο της Άννας Μαρίας Ηλιάδου

η Αννα Μαρια λιγες ημερες μετα τον χαμό του Mad Clip

Ξεφάντωσε σε βραδινή έξοδο η Άννα Μαρία Ηλιάδου, λίγες ημέρες μετά τον χαμό του Mad Clip

Γι' αυτό το λόγο δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Mad Clip η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Καμία κάμερα ή φωτογραφικός φακός δεν βρήκε την νικήτρια του GNTM στην Νεκρόσιμη Ακολουθία του Mad Clip. Ωστόσο, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω και τους δυο λόγους που το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να μην τον αποχαιρετήσει από κοντά, παρά μόνο από μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Ο πρώτος λόγος είναι πολύς βαρύς και αυτό γιατί η Άννα Μαρία έχει ζήσει παρόμοια τραγωδία στο παρελθόν και συγκεκριμένα, όταν ήταν ακόμη μωρό. Σε ηλικία 34 ετών - ίδια με του Mad Clip - και σε τροχαίο έχασε τον μπαμπά της, τον οποίο δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίζει καθώς μετρούσε μόνο λίγους μήνες ζωής. Μάλιστα, για το τραγικό αυτό περιστατικό είχε μιλήσει σε συνέντευξη της.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε βίωσε για δεύτερη φορά την ίδια απώλεια... μόνο που αυτή τη φορά αφορούσε έναν άνθρωπο με τον οποίο διατηρούσε σχέση.