Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα»

«Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η οποία έκανε σήμερα πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την σειρά «Γη της Ελιάς» αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που χαρακτηρίζει τη "Γη της Ελιάς" είναι οι ανατροπές στο σενάριο». Όσο για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα. Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας. Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα. Στη δική μας τη βάρδια, που λένε, έλαχε ένας κλήρος.

Προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν το πετύχαμε, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα

Πασχάλης Τσαρούχας: «Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα που μας ευχαριστούν κλαίγοντας»

Σε μια ανάρτηση αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε νωρίτερα ο Πασχάλης Τσαρούχας. Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιόυς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν τοποθετηθεί αρκετές φορές για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και μάλιστα είχε μαζέψει όλους τους φακέλους με τις μαρτυρίες και τους είχε παραδώσει στις Αρχές.

Ορμώμενος λοιπόν από τις εξελίξεις που έχει πάρει το θέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δεν χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος».

Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι...

Posted by Paschalis Papatsarouchas on Wednesday, July 28, 2021