Ματίνα Νικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

Η Ματίνα Νικολάου έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από μικρούς και μεγάλους καθώς τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στην τηλεόραση με τον Νίκο Μουτσινά, στην οποία παριστάνει την Βάνια. Μια περσόνα η οποία έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η ίδια πέρα από τα επαγγελματικά της, φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της και στα προσωπικά καθώς η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, τον Βασίλη Πορφυράκη.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία τον αγαπημένο της.

Ο Βασίλης Πορφυράκης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Ματίνα Νικολάου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια καθώς στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ματίνας Νικολάου

«Μετά το διαζύγιό μου θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη»

Στην εκπομπή «Μαμά...δες» της ΕΡΤ μίλησε η Ματίνα Νικολάου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και στο πώς χειρίστηκε τόσο εκείνη όσο και ο πρώην σύζυγό της τον γιο της, Παναγιώτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, εξομολογήθηκε πως τον πρώτο καιρό μετά το διαζύγιο αισθανόταν πολύ άσχημα με τον εαυτό της και έριχνε το φταίξιμο πάνω της. Σήμερα πάντως, η σχέση της με τον πρώην της είναι άριστη και οι δυο τους συνεργάζονται τέλεια για τον γιο τους, ενώ από τη μεριά της η Ματίνα Νικολάου ζει τον έρωτά της με τον Βασίλη Πορφυράκη.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά του Παναγιώτη, γιατί στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και όλο αυτό συνέβαινε επειδή υπάρχει ένας εγωισμός των ανθρώπων. Ένας εγωισμός που δε μπορούσα να καταλάβω το “γιατί έγινε αυτό;” και “πώς εγώ δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου;”. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου.

Είχα πάρα πολλή στενοχώρια, θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη κι όμως με τον καιρό ανακάλυψα ότι όλα είναι πολύ σχετικά. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την καλύτερη σχέση, που θα μπορούσαμε να έχουμε για να είναι καλά ο Παναγιώτης», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.