Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν τρομακτικό, βίωσα τον...»

Όλα όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν τρομακτικό, βίωσα τον...»

Η Ελισάβετ Μουτάφη παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς είχε μια περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου αυστηροποιείται το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας για τους ανεμβολίαστους λόγω του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

Εσείς νοσήσατε με κορονοϊό. Τι μήνυμα στέλνετε στους αρνητές;

Κατ’ αρχάς είμαι υπέρ του εμβολίου. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι η ζωή είναι το πιο σημαντικό αγαθό που έχουμε. Σε μια παγκόσμια πανδημία οφείλουμε να σκεφτόμαστε συνολικά και να είμαστε ενωμένοι. Νόσησα κι εγώ από κορονοϊό, ευτυχώς όμως το πέρασα ελαφρά. Έμεινα σε καραντίνα μόνη μου και ήταν τρομακτικό. Δυστυχώς, βίωσα και τον πόνο. Έχω χάσει δικούς μου ανθρώπους από τον κορονοϊό.

Καταλαβαίνω και σέβομαι όσους φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο. Από την άλλη, όμως, έχω εμπιστοσύνη στους ειδικούς. Εκείνοι σίγουρα ξέρουν καλύτερα από όλους εμάς. Αυτούς που δεν καταλαβαίνω και σίγουρα καταδικάζω είναι όλους εκείνους που αναφέρονται σε θεωρίες συνομωσίας και παραφιλολογίες.

Ατύχημα για την ηθοποιό

Η Ελισάβετ Μουτάφη εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο πλατό του Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε πριν εμφανιστεί στην εκπομπή.

Η σπουδαία ηθοποιός είχε στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο φρύδι της ένα τσιρότο με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η Σίσσυ Χρηστίδου και φυσικά να την ρωτήσει τι ακριβώς συνέβη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη την καθησύχασε λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν έπαθα. Είχα μια στενή επαφή με το πορτμπαγκάζ και το άνοιξα ελαφρώς. Μου έβαλαν τα τσιροτάκια αυτά για να κλείσει. Δεν έκανα ράμματα, γιατί τα ράμματα μπορεί να αφήσουν και σημάδι. Αυτά είναι πιο safe γιατί ήταν μικρούλι (το τραύμα). Τα παθαίνω αυτά εγώ, δεν είναι κάτι, Είναι μέσα στα standards μου».

Ωστόσο, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή, αλλά και στην περιπέτεια κορωνοϊού που πέρασε πριν λίγο καιρό.

«Σε πράγματα καθημερινά μπορεί και να τσακωνόμαστε. Αλλά όταν σέβεται ο άλλος την προσωπικότητά σου αυτό είναι το σημαντικό και αυτό υπάρχει με το Μάνο. Με θαυμάζει πολύ στη δουλειά μου και αυτό μου αρέσει. Είναι πολύ συγκινητικό. Έτσι με έριξε! Με παρακολουθούσε η μαμά του που έφυγε από τη ζωή, δυο μήνες πριν γνωριστούμε. Σέβεται πολύ τη δουλειά μου. Τώρα που θα λείπω ένα μήνα στην Κύπρο, μου λέει θα πας είναι η δουλειά σου. Είναι κάτι που σου αρέσει. Στην αρχή έλεγε για πλάκα “εγώ τα έχω με ναυτικό”!»

Αναφορικά με το ατελιέ του θείου της και σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιου είπε χαρακτηριστικά: «Για την ενασχόλησή μου με το ατελιέ του Μάκη Τσέλιου, έχω ένα άγχος. Έχω ένα βάρος που λέγεται Μάκης Τσέλιος. Όταν μου το πρότεινε ο θείος μου, ο Μάνος είναι ο πρώτος που μου είπε ναι και αυτό με έκανε να το αποφασίσω αμέσως».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό: Το πέρασα πολύ ελαφριά και ήμουν πολύ τυχερή. Δεν είχα γεύση όσφρηση και ένα μικρό συναχάκι. Ήταν στιγμές που ένιωθα μόνη μου. Όταν σκέφτεσαι πως μπορείς να μολύνεις έναν άνθρωπο και μπορεί να πεθάνει είναι πολύ άγριο».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα